BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Autoturismele dintr-un cartier băimărean vandalizate azi-noapte

Astăzi dimineață locuitorii din cartierul Cuza Vodă din Baia Mare s-au trezit cu autoturismele din parcări vandalizate. Și nu este vorba despre 1-2 autoturisme! Este vorba despre efectiv toate autoturismele care erau parcate în cartierul respectiv. Ba chiar cele parcate în spatele blocurilor de pe bulevardul Decebal din Baia Mare.

”Azinoapte după ora 0.30 persoane necunoscute au ridicat ștergătoarele de la autoturismele parcate în tot cartierul. Au sucit și oglinzile. Campania electorală să trăiască iar polițiștii locali să doarmă liniștiți. Nimeni nu patrulează prin cartiere. Bețivanii și infractorii își fac de cap. Iar noi, locuitorii, suferim. Bineînțeles nimeni nu se stresează și pe nimeni nu interesează că bunurile noastre sunt distruse” este mesajul primit de la un băimărean care ne-a și transmis fotografii elocvente.

Poate ne spune Ghițucă – ”Xena – Prințesa Războinică” câți angajați ai Poliției Locale Baia Mare au fost azinoapte de serviciu și în ce zone au pătrulat! Oare doar pe bulevardele principale iar pe străduțele laterale mai merg din ”An în Paști?” Unde sunt camerele ultraperformante de supraveghere a municipiului Baia Mare? Chiar nu au suprins nimic pentru a-i alerta?

Te-ar putea interesa si

COD ROȘU ÎN PARCUL CENTRAL: În lipsa unui ștrand, copiii unor băimăreni se bălăcesc în fântânile arteziene (foto exclusiv)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un adolescent de 15 ani a fost lovit de un localnic din Sălsig. Pușcase o petardă (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: PATRU victime, printre care și un copil, în urma unui accident grav la ieșirea din Cavnic spre Șurdești. BMW implicat – actualizare

Vasile Dale

2 mesaje

John iunie 2, 2024 at 8:51 am

Locala doarme prin masini in parcari. Asta-i serviciul lor de noapte. Somn pe banii contribuabililor.

Raspunde
Alex iunie 2, 2024 at 4:58 pm

Cartierul Ciza Voda e in responsabilitatea jandarmilor, care nu misca nimic. Nu ii vede nimeni niciodata in zona. Ei sunt printesele ministerului

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.