Important

Voluntarii Asociației Filantropia Maramureșeană au oferit daruri copiilor internaţi la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș”

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, bucuria Zilei Internaționale a Copilului a fost simțită și de copiii internați în Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Membrii și voluntarii Asociației Filantropia Maramureșeană împreună cu preacucernicul părinte Ovidiu Bontoș, în ajunul prăznuirii Sfântului Iustin Martirul și Filosoful, ocrotitorul Asociației, au oferit daruri si au pregătit diverse activități interactive și distractive pentru copii.

Voluntarii au adus daruri pentru fiecare copil, pentru a le face șederea în spital mai plăcută. De asemenea, asociația a colaborat cu personalul medical pentru a oferi sfaturi și suport emoțional atât copiilor, cât și familiilor acestora.
Acțiunea a avut ca scop nu doar să aducă un zâmbet pe fețele copiilor, ci și să le ofere sprijinul necesar pentru a trece mai ușor peste dificultățile întâmpinate din cauza problemelor de sănătate.

Membrii asociației au petrecut timp cu fiecare copil, ascultându-le poveștile și încercând să le încurajeze și să le ridice moralul – Manager, Oros George Alexandru.

Te-ar putea interesa si

ISU Maramureș: „Săptămâna Protecției Civile”, lansată în Maramureş

Redactie

Primii investitori în Parcul de Specializare Inteligentă Baia Sprie

Vasile Dale

ANUNŢ VITAL: Lucrări de reparaţii în Săsar şi pe o stradă din Sighetu Marmaţiei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.