BREAKING NEWSEveniment

A intrat peste victimă în toaleta femeilor – Un băimărean i-a smuls lănțișorul de la gât unei turiste din Republica Moldova

Activitățile specifice desfășurate de polițiștii din Baia Mare au probat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de comiterea  infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Ieri, 2 iunie a.c., în jurul orei 18.00, Poliția Baia Mare a preluat un apel prin S.N.U.A.U. 112, prin care a fost semnalată o tâlhărie în incinta unei săli de sport din municipiu.        

Astfel că, în baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificată victima, o femeie de 35 de ani din Republica Moldova. Din primele cercetări a reieșit faptul că aceasta s-ar fi deplasat în toaleta destinată femeilor, iar o persoană necunoscută i-ar fi smuls bijuteria pe care o purta în jurul gâtului.

În urma activităților efectuate și în conformitate cu semnalmentele oferite, bărbatul a fost depistat în zona pieței Izvoare. Este vorba despre un băimărean de 30 de ani, care a fost condus la sediul poliției pentru întocmirea actelor specifice. Bunul furat nu a fost identificat asupra sa, urmând a se efectua cercetări pentru recuperarea prejudiciului.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș și urmează să fie prezentat în fața instanței pentru propuneri legale.

Ce spune instanța

JIGA G. DAVIDInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2018/197/P/2024 din 03.06.2024 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 03.06.2024 până în data de 02.07.2024 inclusiv, a inculpatului JIGA DAVID, …., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie prev. de art. 233 C.pen., cu aplic. art. 41 alin. 1 C.pen.

Respinge solicitarea inculpatului Jiga David, prin apărător, de a se lua măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru reprezentantul Ministerului Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 03.06.2024, ora 15:00.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  2229/2024  03.06.2024

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Un bărbat s-a răsturnat cu Jeep-ul la Ieud într-o zonă greu accesibilă. Pasagerul grav rănit

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Tragedie în Urmeniș – Un tânăr de 20 de ani a fost găsit spânzurat pe prispa casei (actualizare)

Vasile Dale

Socrii primarului Cătălin Cherecheș au fost arestați pentru 30 de zile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.