BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV: NU MAI FIȚI ATÂT DE INCOȘTIENȚI – Au pus viața bebelușului, dar și a lor, în pericol

Zilele trecute v-am prezentat un caz de la Poienile de Sub Munte unde un părinte și-a postat pe rețelele de socializare fiul în vârstă de 17 ani. Acesta conducea o mașină de teren deși nu deține permis de conducere. În loc să îi ureze tot binele din lume, sănătate și ”La Mulți Ani!” inconștiența părinților i-a adus ”în dar” un dosar penal întocmit de polițiști.

Astăzi vă prezentăm alți părinți, care din punctul nostru de vedere, sunt pur și simplu inconștienți. Un șofer din Șomcuta Mare conducea un autovehicul pe un drum public fără a purta centura de siguranță. În dreapta lui, era o tânără (soția lui cel mai probabil) care ținea în brațe un bebeluș. Femeia fără centură de siguranță, cu bebelușul în brațe pe scaunul din față! Apoi șoferul a luat telefonul și a început să filmeze și, bineînțeles, să posteze ”isprava” pe rețelele de socializare!

Imaginile le-au văzut polițiștii și au luat imediat măsuri. Noi nu vom publica imaginile video pentru a proteja bebelușul, care nu are nicio vină pentru inconștiența părinților. De altfel, după ce părinții au fost vizitați de polițiști imaginile video au fost șterse.

Ce spune poliția

În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din Șomcuta Mare s-au sesizat din oficiu și au desfășurat activități specifice care au condus la identificarea conducătorului auto, un tânăr în vârstă de 20 ani.

Tânărul în cauză și pasagera, care nu utiliza centura de siguranță, au fost sancționați contravențional conform prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Atât conducătorii auto cât și pasagerii au obligativitatea respectării normelor rutiere. În mod deosebit, pentru siguranța copiilor, conducătorul auto trebuie să se asigure că, pe timpul conducerii vehiculului, minorii poartă centurile de siguranță sau sunt transportați numai în dispozitiv de fixare, în scaune pentru copii omologate!

foto principal – captură video facebook.com

Te-ar putea interesa si

Arestat preventiv: A condus desi era drogat si fara permis prin Baia Mare

Vasile Dale

Premieră la Spitalul Judeţean din Baia Mare

Redactie

Cele mai exclusiviste rochii pentru evenimente, admirate și cumpărate chiar din Brașov!

Redactie

1 mesaj

lesc iunie 4, 2024 at 7:01 am

tot idiotii astia inconstienti fac cate 5-10 copii

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.