BREAKING NEWSImportant

Saxofonistul Raul Bogdan are formație! A revenit în lumina reflectoarelor!

Bogdan Raul, un cunoscut saxofonist și artist din Maramureș, este pregătit pentru un nou început. ”Am început refacerea formației cu care să pot participa la evenimente încă din noiembrie anul trecut. O formație nu se încheagă în două luni. Acum o am alături de mine pe Andreea Dora. Este solista noastră.

Alături de noi îl avem pe George Miclăuș (clapa), Mirel Munteanu (vioară), Bogdan Chioran (tobe) și Gabriel Petric (DJ).

Nu am ieșit la niciun eveniment. Trebuia să simțim că lucrurile merg bine. Acum suntem pregătiți pentru orice eveniment. Acoperim toate genurile muzicale: de la cover-uri de muzică ușoară, la folclor, muzică de petrecere, manele”.

Am început să fim contactați pentru că oamenii m-au cunoscut. Totodată vreau să vă spun că vineri, 14 iunie, vom încărca pe canalul nostru de youtube două hori moroșenește.

Rețelele sociale ale formației:

https://www.youtube.com/@DoraAndreea07

https://www.instagram.com/babasdora

https://www.facebook.com/profile.php?id=61552187653539&locale=ro_RO

Te-ar putea interesa si

5 schimbări în locuința ta pentru economii pe termen lung

Vasile Dale

CA-N EVUL MEDIU: Mai multe familii condamnate de autorități să ajungă acasă pe o stradă cu noroiul până-n gât (foto/video cititori)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un singur polițist de la Poliția Rutieră Maramureș a rămas în arest preventiv. Restul au fost puși în libertate sub control judiciar

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.