BREAKING NEWSELECTORALEImportant

Deputat Gabriel Zetea: „Sărbătorim astăzi victoria oamenilor de bun simț din Partidul Social Democrat”

Miercuri, 12 iunie 2024, la sediul PSD Maramureș a fost organizată o conferință de presă condusă de către deputatul Gabriel Zetea, președinte al Consiliului Județean Maramureș începând cu toamna acestui an, avându-i alături pe cei doi primari social-democrați de municipii și pe 7 din ceilalți 9 primari de orașe care au reconfirmat victoria în alegerile locale în numele PSD Maramureș. Din 10 orașe și 2 municipii, PSD a obținut victoria în 9 dintre ele. Astfel, Ioan Doru Dăncuș, primarul municipiului Baia Mare în urma scrutinului din 9 iunie se va afla la primul mandat ca primar ales, în timp ce Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmației a reconfirmat în cel de-al doilea mandat. Tot primari cu mai multe mandate la activ sunt și Vasile Coman la Vișeu de Sus, Gabriela Tulbure la Seini, Gheorghe Buda la Șomcuta Mare, Vasile Țiplea la Dragomirești și Lucian Morar în Ulmeni. Nu au fost prezenți la conferință din motive obiective primarul din Borșa, Ion Sorin Timiș și primarul din Săliștea de Sus, Ștefan Iuga, însă amândoi au obținut scoruri peste medie în comunitățile lor pentru PSD.

Deputatul Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș începând din această toamnă a arătat că aceasta este victoria oamenilor din Partidul Social Democrat. ”Mulțumesc fiecărui maramureșean care a venit la vot duminică pentru a-și exprima opțiunea politică. În toată campania electorală am spus că la alegerile locale nu partidele politice contează, nu doctrinele ci oamenii de bun simț, pentru că în orice comunitate locală, oamenii câștigă încrederea alegătorilor. Astăzi, Partidul Social Democrat confirmă că în anii care urmează, în județul Maramureș se va face administrație eficientă, fără patimă politică. O să lăsăm politica și agresivitatea pentru cei de la București. Astăzi sărbătorim și victoria bunului simț, victoria unei campanii pozitive în detrimentul negativității. Deși contracandidații noștri s-au victimizat sau au atacat, eu am cerut colegilor din Partidul Social Democrat să vorbim despre noi, despre ce știu și pot să facă oamenii de bun simț din PSD. Să lăsăm fără răspuns atacurile lansate de adversarii noștri”, a arătat deputatul Gabriel Zetea.

Demnitarul de Maramureș a precizat că această victorie este una istorică pentru PSD, care se aliniază pentru prima dată la direcția pe care o are întreaga Românie. ”Avem o guvernare social-democrată la București și un prim-ministru în persoana lui Marcel Ciolacu, președintele PSD. Din toamnă, în județul Maramureș vom avea președintele Consiliului Județean și avem ca o premieră istorică, câștigarea Primăriei Baia Mare prin primarul Ioan Doru Dăncuș. Am câștigat încă o dată municipiul Sighetu Marmației prin primarul Vasile Moldovan și cele mai multe orașe și comune din județ. În ultimii 4 ani de zile, sub guvernarea PNL-USR, județul Maramureș a rămas la coada investițiilor din Regiunea de NV fiind pe ultimul loc, iar acum trebuie să recuperăm acest decalaj. Avem șansa, aliniind județul Maramureș cu direcția României să trecem de la epoca studiilor de fezabilitate în epoca șantierelor, să avem investiții care dezvoltă Maramureșul, să reluăm povestea celui mai important drum al Maramureșului, Baia Mare – Satu Mare”, a conchis viitorul președinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Președintele PSD Maramureș a vorbit despre victoriile social-democraților din județ, la alegerile de duminică, dar și despre înfrângerile suferite. ”Mă bucur pentru fiecare dintre colegii care au câștigat, dar în același timp cu un ochi plâng pentru cei care au pierdut. Vor fi însă în continuare alături de noi și ne vom asigura că data viitoare vor fi mai bine pregătiți pentru a câștiga încrederea comunității. Avem cei mai mulți primari în județ, dar cel mai mult mă bucur că aici am reușit să inversăm un trend și să obținem încrederea mediului urban. În Baia Mare au fost 86 de secții de votare și eu, personal, am câștigat în 84 dintre ele în fața contracandidatului de la PNL. Mă înclin în fața băimărenilor și mă înclin în fața sprijinului pe care l-au arătat Partidului Social Democrat, mie personal dar și primarului de Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș”, arătat deputatul Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean din toamna acestui an.

Pe rând au luat cuvântul toți cei 7 primari de municipii și orașe prezenți la conferința de presă, fiecare dintre ei mulțumind maramureșenilor pentru votul și încrederea acordate duminică. Totodată, din fiecare mesaj s-a desprins faptul că s-a ajuns la capătul campaniei electorale și, de luni, cu toții trebuie să se întoarcă la treabă, pentru a construi și mai mult în comunitățile lor, pentru a oferi o viață mai bună fiecărui cetățean.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Te-ar putea interesa si

FOTO: Produse susceptibile a fi contrafăcute ridicate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Vasile Dale

ŞI-A BĂTUT MAMA: Un băimărean reţinut pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești şi ultraj

Redactie

Mobilizare SIDEPOL pentru colegii de la frontieră și refugiați!

Vasile Dale

1 mesaj

ASB iunie 13, 2024 at 4:49 pm

Mai taie din ele da-le dracu’.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.