BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: A mai tăiat un băimărean – El este cel ”Ciaca” arestat preventiv pentru tentativă la omor

www.vasiledale.ro vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE cine este autorul atacului din seara zilei de 13 iunie 2024 de pe terasa unui bar din Baia Mare.

”Ciaca” (40 de ani) este porecla lui și acum se află în arestul IPJ Maramureș după ce judecătorii maramureșeni au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Individul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor.

A comis-o și în luna mai 2023

”Ciaca” este nimeni altul decât autorul unei fapte petrecute în data de 16 mai 2023. La data respectivă individul l-a atacat tot cu un ciob de sticlă pe administratorul restaurantului ”Bucătarul Meu” care livra o comandă unui client. Totul s-a petrecut lângă o benzinărie din Baia Mare situată în apropierea unui centru comercial.

”Am parcat și așteptam să vină clientul pentru a-i da mâncarea. Erau doi bărbați în imediata apropiere. Unul dintre ei a scos un cuțit din buzunar. L-am văzut și l-am lovit cu piciorul iar cuțitul i-a căzut. Atunci au spart niște sticle și unul dintre ei m-a lovit în braț. Pe unul l-am prins până a venit poliția, celălalt a fugit” ne-a declarat în 16 mai 2023, Mihăița Sână, victima.

”Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Urmare a activităților specifice întreprinse de polițiștii Biroului Investigații Criminale din Baia Mare, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată” transmitea IPJ Maramureș în 17 mai 2023.

Cum s-a întâmplat fapta din 13 iunie 2024 (SURSE)

Sursele noastre ne-au povestit cum s-a petrecut fapta din seara zilei de 13 iunie 2024. Conform acestora, ”Ciaca” se afla pe terasa localului respectiv și consuma băuturi alcoolice. Era sigur. Se pare că de el s-ar fi legat alte persoane, care ar fi și aruncat un scaun înspre acesta. ”Ciaca” ar fi luat sticla de bere de pe masă, a spart-o și cu ciobul l-ar fi tăiat pe unul dintre ei, în speță victima în vârstă de 47 de ani.

Ce spune instanța

OŞOVEI GI. VASILE CIPRIANInculpat

Solutia pe scurt: Prin încheierea penală nr. 68/DL/15.06.2024 s-a dispus: În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş în dosarul nr. 117/196/P/2024 şi, în consecinţă:

Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15 iunie 2024 şi până la data de 14 iulie 2024, inclusiv, a inculpatului O.V.C., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de: – tentativă la omor, prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal.

Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărătorul său, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 15 iunie 2024, ora 12:48.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  68/2024  15.06.2024

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/06/15/exclusiv-tentativa-la-omor-barbatul-care-i-a-taiat-gatul-cu-un-ciob-unui-baimarean-a-fost-arestat-preventiv

https://vasiledale.ro/2024/06/14/exclusiv-un-atacator-a-fost-prins-si-este-in-custodia-politiei-actualizare

https://vasiledale.ro/2024/06/13/exclusiv-video-atac-cu-cutitul-un-baimarean-a-fost-taiat-in-zona-gatului-pe-terasa-unui-bar-ar-fi-trei-atacatori-care-au-fugit-unul-a-fost-identificat-actualizare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: ALELUIA – Judecătorii l-au trimis 30 de zile după gratii după ce ”Tinana” a bătut în stradă o femeie

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un bărbat a căzut de pe acoperişul unei hale din Ulmeni şi a murit

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile atacului armat cu cuţitul din centrul oraşului Baia Mare. Cine sunt cei implicați? (actualizare)

Redactie

1 mesaj

Calin iunie 16, 2024 at 9:01 am

Pai , dacă aia l-au atacat , nu e legitima apărare!? Cum rămâne cu dreptul de a te apară?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.