BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: ”Noaptea ca hoții!!! Huooo… rușine…” La 3 noaptea, pe furtună, noul preot a intrat în biserică flancat de jandarmerie

Circul de la Biserica ”Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Sighetu Marmației s-a terminat azinoapte în jurul orei 3.00. Pe o ploaie torențială preotul nou numit de Episcopia Maramureșului și Sătmarului a reușit să intre în lăcașul de cult. Flancat de jandarmi și sub o ”ploaie” de huiduieli venite dinspre zeci de enoriași.

”Noaptea ca hoții!”, ”Rușine”…. ”Au spart biserica și au furat lucruri sfinte”, ”Huoooo…” au fost doar câteva din cuvintele pe care enoriașii le-au adresat noului paroh. După ce a fost tăiat lacătul de pe grilajul metalic al ușii de acces în biserică, această zonă a fost păzită aproape 8 ore de cordoane ale jandarmeriei și poliției. Forțele de ordine au stat acolo și pe perioada furtunii care s-a abătut asupra municipiului Sighetu Marmației. Totul pentru a nu le permite zecilor de enoriași să pătrundă în interiorul bisericii.

Trebuie să spunem că au fost și mai multe persoane care au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor de la Ambulanță și SMURD trimise la fața locului. Un bărbat chiar a acuzat că a fost împins de forțele de ordine și a căzut lovindu-se la genunchi. Fostul preot pensionar a acuzat agenții de securitate ai unei firme private că i-ar fi pulberizat spray lacrimogen în ochi.

Toate aceste aspecte sunt anchetate de polițiștii sigheteni.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/06/22/exclusiv-video-a-intrat-diavolul-in-enoriasii-din-sighet-in-ajun-de-rusalii-biserica-sf-iosif-marturisitorul-protejata-de-cordoane-de-mascati-jandarmerie-si-politie

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – IMAGINI HORROR ÎN BAIA SPRIE: Câine sfâșiat de un pitbull ”scăpat” dintr-o curte. Poliția animalelor doarme? (actualizare)

Vasile Dale

ACCIDENT LA ICLOD: O șoferiță de 21 de ani din Maramureş s-a izbit cu mașina de un stâlp

Redactie

Reținut și dus în arest: Cel care a bătut o femeie pe o stradă din Baia Mare a fost săltat! Prins pe Aeroportul Cluj (EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.