BREAKING NEWSImportant

Rotarct Sighet are un nou președinte: Cristina Tomoiagă, absolventă cu 10 a două facultăți dar și a unui master

Rotaract Sighet și-a ales conducerea pentru anul 2024-2024. Președinte a fost aleasă Cristina Tomoiagă, o tânără care a absolvit cu nota 10 două facultuți și tot cu 10 un master. Totodată este doctorandă eminentă, domeniul filosofie – Universitatea Tehnică Cluj Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare.

Felicitari deosebite pentru Cristina, doctoranda noastra eminenta la Scoala Doctorala, Domeniul Filosofie, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare!

”Suntem ceea ce facem în mod repetat, cu drag, implicare și din pasiune. Astăzi începem împreună un nou capitol și sunt tare recunoscătoare pentru toți oamenii care fac parte din povestea Rotaract Sighet, proiect după proiect.

În mod special le mulțumesc pentru încredere și sprijin celor care multe zile, și uneori nopți, au muncit, muncesc și, cu siguranță vor munci intens pentru ceea ce noi numim CAUZĂ din comunitate. Am cea mai cool echipă, iar ei știu cît de tare-i îndrăgesc. Anul care urmează va fi cu siguranță magic, căci avem câteva baghete pregătite care vor transforma ideile în realitate” a fost mesajul Cristinei tuturor celor din comunitatea Rotaract.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Scandal între enoriașii din Borșa. Preotul pensionar nu se mai dă dus din biserică

Vasile Dale

CAMPANIE DE PREVENIRE A CONSUMULUI ŞI TRAFICULUI DE DROGURI: Activitățile preventive în şcolile din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV – BOMBĂ LA IPJ Maramureș: Pleacă inspectorul șef din funcție? Este incredibil unde a ajuns salariul de excelență al polițistului prins luând mită? (foto document)

Redactie

1 mesaj

ASB iunie 24, 2024 at 2:39 pm

Aşa, şi?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.