BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Bărbat agresiv încătușat de jandarmi pe peronul Gării CF din Baia Mare

În noaptea de sâmbătă spre duminică (22/23 iunie 2024), în jurul orei 1:00, patrula mixtă din cadrul Detașamentului Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Pintea Viteazul” Maramureș, în timp ce își efectua serviciul de patrulare pe peronul Gării CFR din Baia Mare, a observat prezența unui bărbat care manifesta un comportament suspect.

După ce l-au legitimat și verificat în baza de date, membrii patrulei i-au solicitat acestuia să precizeze motivul pentru care se află acolo.

Întrucât nu a reușit să expună niciun motiv plauzibil de a staționa pe peron, agentul de pază din zonă i-a solicitat expres să părăsească locul.

În momentul acela bărbatul a devenit agresiv verbal adresând injurii și expresii jignitoare atât agentului de pază, cât și forțelor de ordine publică aflate în zonă.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea procedurilor legale care se impun.

Totodată, el a fost sancționat contravențional pentru proferarea de injurii și expresii jignitoare, faptă prevăzută de Legea nr.61 din 1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Valoarea sancțiunii aplicate este de 1.500 de lei.

Te-ar putea interesa si

SASE MASINI DISTRUSE: Ninsoarea face pagube in Maramures. BMW in sant in Lapusel. Doua accident in Baia Mare (foto/video)

Vasile Dale

Cum a reușit o stațiune termală din România să își crească numărul de turiști cu 30% față de 2019 – trei secrete din spatele succesului

Vasile Dale

Ministerul Sănătăţii a instituit starea de alertă epidemiologică

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.