BREAKING NEWSEveniment

EXCLUSIV: Ludovic Orban l-a dat afară pe Cristian Anghel din Forța Dreptei. S-ar fi întâlnit cu PSD-iști să negocieze

Consiliul Național al Partidului Forța Dreptei a emis în 25 iunie o hotârâre prin care la articolul 1 prevede: ”încetarea mandatului acordat anterior grupului de inițiativă teritorială, prin Hotărârea nr. 193 din 25 martie 2024”.

Practic la finalul lunii martie fostul primar al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel era delegat să conducă partidul dar și să candideze la Primăria Municipiului Baia Mare.

Conform informațiilor noastre fostul premier Orban ar fi luat ”foc” după ce ar fi fost informat că Anghel s-ar fi întâlnit cu PSD-iștii pentru a negocia cum se vor poziționa consilierii locali ai Partidului Forța Dreapta. Nu știm exact ce au vizat negocierile și ce funcție ar fi vizat fostul primar însă un lucru este cert: Orban l-a demis pe Anghel din partid.

”Se împuternicește domnul Cristian Dumitru Opriș să constituie un Grup de Inițiativă Teritorială la nivelul județului Maramureș. Domnul Opriș va prelua documentele oficiale ale Forței Dreptei și va iniția procesul de reorganizare și consolidare a prezenței partidului în județul Maramureș” se precizează la articolul 3.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: „Pneumologul” care a distrus mai multe maşini în Satulung a fost prins. Ar fi un tânăr de 20 de ani din localitate

Vasile Dale

EVENIMENT RUTIER LA MOISEI: La volan şi băut, şi fără permis. A intrat în coliziune cu un gard

Redactie

VIDEO: Reabilitare termică în bătaie de joc la Baia Mare. Locatarii se plâng că le plouă în apartamente

Vasile Dale

3 mesaje

mo iunie 27, 2024 at 10:16 pm

era evidenta foamea/disperarea puscariasului Anghel, cine stie cate si mai cate a promis de a adunat ~3000 de tantalai/josnici care sa-l voteze…

Raspunde
Robas Georgeta iunie 28, 2024 at 3:16 pm

De aceea nu mai plateste observatorii din sectile de votare!

Raspunde
mo iunie 28, 2024 at 10:46 pm

no, v-o prostit fomistilor?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.