BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat – Soț de judecătoare, preotul răspopit din Văleni Șomcutei prins beat mangă la volan de polițiștii din Șomcuta Mare (ACTUALIZARE)

În cadrul activităților desfășurate pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii au depistat ieri două persoane care conduceau în stare de ebrietate. Cu o alcoolemie record a fost prins în trafic fostul preot din Vălenii Șomcutei, răspopitul G. Lupșe.

Soț de judecătoare, preotul răspopit avea permisul de conducere anulat și consumase alcool. Totuși a urcat la volanul unui autoturism care nu avea RCA și l-a condus pe drumurile publice.

Ce spune Poliția

Ieri după-amiază, în jurul orei 15:30, polițiștii oraşului Şomcuta Mare au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Cornului din oraș. La volan a fost identificat un bărbat de 52 de ani. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. Totodată, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce anulat și nu există contract de asigurare obligatorie.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale.

Măsuri ferme față de cei care pun în pericol siguranța traficului rutier

În baza probatoriului administrat, astăzi, 05 iulie, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 52 de ani, cercetat pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Acesta a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a fost depistat de polițiștii din Șomcuta Mare ieri, 04 iulie a.c., în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 1.71 mg/l alcool pur în aerul expirat și dreptul de a conduce anulat. Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Ce spune instanța

LUPŞE G. GEORGEL FLORIANInculpat

Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  2534/2024  05.07.2024

Baia Mare

La intersecția b-dului Republicii cu b-dul Independenței din Baia Mare, a fost depistat un bărbat de 65 de ani. La testarea cu aparatul etilotest, polițiștii au stabilit o concentrație de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Te-ar putea interesa si

DIN CAUZA CĂDERILOR DE STÂNCI: Autoritățile din județul Sălaj au dispus închiderea DJ 109F la limita cu Maramureșul

Vasile Dale

Fenomenul drogurilor, scăpat de sub control în Maramureşul Istoric. Deși polițiștii din zonă cer ajutorul șefilor IPJ, aceștia îi ignoră

Redactie

ACTUALIZARE: DOI RANITI INTR-UN ACCIDENT DE MOTOCICLETA IN BAIA MARE (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.