BREAKING NEWSImportantRecomandate

Comunicat de presă privind situația preotului misionar Lupșe George Florian după ce acesta a fost arestat preventiv

În cursul zilei de vineri, 5 iulie 2024, am aflat cu mâhnire de situația preotului misionar Lupșe George Florian, din cadrul Protopopiatului Ortodox Chioar, care a fost surprins de un echipaj al poliției rutiere conducând un autovehicul pe drumurile publice, fără a avea acest drept, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Menționăm faptul ca preotul a fost sancționat de Episcopie încă din anul 2017 prin transfer disciplinar din Parohia Ortodoxă Vălenii Șomcutei, pe post de preot misionar al Protopopiatului Ortodox Chioar.

De îndată ce Episcopia a luat la cunoștință de situația gravă în care se află Preotul Lupșe George Florian s-a dispus suspendarea preotului din activitatea clericală până la finalizarea procesului în instanță. După soluționarea cazului în instanță se vor lua măsurile canonice și disciplinare care se impun în astfel de situații.

Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/07/05/171-mg-l-alcool-pur-in-aerul-expirat-sot-de-judecatoare-preotul-raspopit-din-valeni-somcutei-prins-beat-manga-la-volan-de-politistii-din-somcuta-mare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Fotbaliștii de la Satulung au ajuns bătaia de joc a celor care conduc comuna. Nu o să vă vină să credeți cum arată teren din centrul localității

Vasile Dale

Angajaţii de la Registrul Comerţului încep protestele

Redactie

PREGĂTIRI PENTRU SEZONUL RECE: Pompierii recomandă cetăţenilor să-şi verifice coşurile de fum

Redactie

1 mesaj

A iulie 6, 2024 at 11:11 pm

Popă cu nefastă judecător…. Niciun stres, tovarăși! N-are treabă, mai bine avea 5 la mie alcool, era mai sigur.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.