BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV FOTO: Nepăstrarea distanței, cauza unui accident produs la Satulung

Un accident de circulație s-a produs astăzi în jurul orei 18.00 pe drumul național 1 C în centrul localității Satulung. La locul accidentului au fost trimise echipajele medicale ale Ambulanței, SMURD dar și echipajele pompierilor militari și ale poliției din Șomcuta Mare.

Un pieton s-a angajat în traversarea DN1C prin loc marcat și semnalizat corespunzător. Șoferul unui autovehicul a oprit pentru a-i acorda prioritate de trecere. În acel moment șoferii altor două autovehicule care circula în spatele lui nu au mai reușit să frâneze în timp util și s-au ciocnit.

Cadrele medicale au examinat toate persoanele din cele trei vehicule. Din fericire nimeni nu a necesitat transportul la spital. Polițiștii i-au testat pe cei trei șoferi, etilotestul indicând faptul că niciunul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Cauza producerii accidentului a fost nepăstrarea distanței de siguranță față de vehiculul din față. Traficul rutier în zonă a fost dirijat de polițiști alternativ pe un sens până la finalizarea anchetei.

Te-ar putea interesa si

FOTO: A luat foc o casă de pe str. Pictor Lidia Agricola

Vasile Dale

Ştrandul din Baia Mare, lăsat în paragină de 13 ani, deşi primăria tot promite renovări – foto

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Copil de 7 ani lovit cu scuterul de un alt minor de 14 ani (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.