BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV FOTO: Nepăstrarea distanței, cauza unui accident produs la Satulung

Un accident de circulație s-a produs astăzi în jurul orei 18.00 pe drumul național 1 C în centrul localității Satulung. La locul accidentului au fost trimise echipajele medicale ale Ambulanței, SMURD dar și echipajele pompierilor militari și ale poliției din Șomcuta Mare.

Un pieton s-a angajat în traversarea DN1C prin loc marcat și semnalizat corespunzător. Șoferul unui autovehicul a oprit pentru a-i acorda prioritate de trecere. În acel moment șoferii altor două autovehicule care circula în spatele lui nu au mai reușit să frâneze în timp util și s-au ciocnit.

Cadrele medicale au examinat toate persoanele din cele trei vehicule. Din fericire nimeni nu a necesitat transportul la spital. Polițiștii i-au testat pe cei trei șoferi, etilotestul indicând faptul că niciunul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Cauza producerii accidentului a fost nepăstrarea distanței de siguranță față de vehiculul din față. Traficul rutier în zonă a fost dirijat de polițiști alternativ pe un sens până la finalizarea anchetei.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER: Un pieton care circula pe carosabil, accidentat de o maşină la Năneşti

Redactie

ULTIMĂ ORĂ SIGHETU MARMAȚIEI: Agresorul polițistului de la Rutieră aflat în pensie este cercetat in libertate (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

În minivacanța de Sf Maria, 35 de șoferi au rămas pietoni. Carambol la Rona de Sus și Cavnic (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.