BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV LIVE: NENOROCIRE LA REMETEA CHIOARULUI – Un tânăr s-a izbit cu motocross-ul de un gard și un șanț betonat. Nu purta casca (VIDEO)

Un grav accident de circulație s-a produs în această seară pe o stradă din localitatea Remetea Chioarului, Maramureș.

Un tânăr din Berchez în vâstă de 26 ani circula cu motocrosul pe o stradă laterală din Remetea Chioarului, unde a pierdut controlul motorului, s-a dezechilibrat și a căzut în șanțul din dreapta direcției de mers. Impactul a fost violent iar cel de pe motocicletă a rămas inconștient în șanțul betonat.

De altfel, acesta nu purta nici echipament și nici cască de protecție. Sătenii au ieșit să dea o mână de ajutor. Nu au avut ce face decât să sune la 112 și să ceară ajutor.

Un echipaj SMURD și echipajele poliției au sosit la fața locului. Victima a fost intubată și a fost transportată în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii evenimentului rutier.

Ce spune politia

La data de 19 iulie a.c., la ora 20:55, Poliția orașului Șomcuta Mare a fost sesizată prin SNUAU 112 depre faptul că pe un drum local din comuna Remetea Chioarului s-a produs un accident de circulație cu victimă.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 25 de ani, care conducea o motocicletă neînmatriculată sau neînregistrată, fără a folosi cască și echipament de protecție, într-o curbă ușoară la dreapta ar fi pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț din beton.

Tânărul a suferit vătămări corporale grave, fiind transportat la Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Vă avertizăm că imagini video sunt șocante:

Te-ar putea interesa si

IARNĂ LA MUNTE: Ninge în Pasul Prislop, ceaţă în Pasul Gutâi

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Accident rutier cu o victimă încarcerată în Şomcuta Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

POTOP LA CURTUIUŞU MARE: Podeţe rupte, drumuri afectate. COD GALBEN de vreme severă în Maramureş

Redactie

1 mesaj

A iulie 20, 2024 at 9:05 am

Prostul, tot prost rămâne

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.