BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Accident grav la Budeşti. O camionetă a ajuns în stâlp – ACTUALIZARE

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DJ 184, pe raza localității Budești. Șoferul unei camionete care circula dinspre Cavnic spre Ocna Șugatag a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un stâlp de la rețeaua de medie tensiune.
Spre locul accidentului au plecat echipaje medicale dar și echipajele pompierilor militari și ale poliției. Din primele informații șoferul a scăpat nevătămat cu toate că mașina a fost pur și simplu distrusă iar stâlpul s-a rupt și a căzut peste ea.

Soția șoferului, pasageră pe scaunul din dreapta față, a fost preluată de echipajele medicale stabilizată și transportată la spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Mai mult, firele de curent s-au rupt și au căzut pe partea carosabilă. În acest moment traficul rutier este oprit.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în comuna Budești.

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat de 46 de ani din județul Satu Mare, aflat la volanul unei autoutilitare, având direcția de deplasare înspre Călinești, ar fi pierdut controlul direcției, și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, aflat pe patea stângă a sensului său de deplasare.

În urma impactului a rezultat o victimă, care se afla în calitate de pasager, fiind vorba de o femeie în vârstă de 35 de ani din județul Satu Mare. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea procurorului de caz.

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI RUTIERE: Dosare penale pentru trei maramureşeni certaţi cu Codul rutier

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Prăpăd la Tăuții de Sus. Cu 0,99 în etilotest un șofer a distrus totul în cale și, de față cu polițiștii, a sărit să îl bată pe un alt șofer (actualizare)

Vasile Dale

MONSTRUOS: MINORA DE 13 ANI VIOLATA REPETAT DE DOI TINERI DIN BAIA SPRIE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.