BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Bebeluș găsit mort pe rampa de colectare a deșeurilor din Bârsana – ACTUALIZARE

Este alertă maximă în Maramureș. Asta după ce trupul neînsuflețit al unui bebeluș a fost descoperit pe rampa de colectare a deșeurilor din comuna Bârsana.

Chiar administratorul societății a fost cel care a alertat poliția la 112. Echipajele de la Secția 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag s-au deplasat la fața locului. Aceștia au asigurat zonă până când polițiștii criminaliști vor sosi la fața locului. Totodată în zonă se deplasează și un procuror criminalist.

Cadavrul bebelușului va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei. Doar aceasta va stabili dacă bebelușul era în viața sau nu în momentul în care a fost aruncat la gunoi. Nu se știe nici dacă trupul neînsuflețit a fost aruncat direct la rampă sau dacă a fost ridicat de firma de salubritate din altă zonă și adus acolo.

Decamdată ancheta este în plină desfășurare.

ACTUALIZARE

Conform surselor noastre se pare că anchetatorii ar fi aflat că bebelușul decedat ar fi fost într-un container adus din zona orașului Borșa.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 29 august 2024, la ora 09.00, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, având punctul de lucru în localitatea Bârsana, cu privirea la faptul că, pe rampa de colectare a deșeurilor a fost identificat trupul neînsuflețit al unui copil nou-născut.

La nivelul inspectoratului a fost constituită o echipă complexă de cercetare care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Te-ar putea interesa si

DEPUŞI DUPĂ GRATII: 120 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea au fost puse în aplicare de poliţişti anul trecut

Vasile Dale

PERICOL: COD galben de inundaţii pe trei râuri din Maramureş

Redactie

PLĂCERI RISCANTE: Tâlhărit în timp ce făcea sex

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.