Sport

FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: Sport Team Baia Mare – Old Boys Atletic Mocira 4-2 (3-0)


Meciul s-a desfășurat vinery, 30 august, pe terenul din Coaș, și a reprezentat revanșa celui din 26 aprilie, când echipa din Mocira a învins cu 6-4.
Echipa Sport Team, cu doar 12 jucători prezenți la meci, s-a descurcat foarte bine, reușind chiar în prima repriză să conducă cu 3-0, prin golurile marcate de Alin Gavrilă (lob peste portarul Marin Făt, ieșit prea mult din poartă), Onișor Nicorec (lovitură liberă de la aprox. 35 m direct în vinclul porții) și Rareș Pop-Popescu, care, după o pasă primită la marginea suprafeței de poartă de la Ovi Dărăban, driblează și portarul în stilul lui caracteristic, și marcheaza pentru 3-0, min. 38).
În partea a doua a meciului, oaspeții domină primele 15 minute, având și mai multe rezerve pentru acest meci, și astfel reduc din handicap în min. 60, prin Alexandru Spătar, după care jocul se echilibrează, iar Rareș Pop-Popescu reușește să mărească avantajul la 4-1(min. 70), în urma unor pase succesive între Alin Gavrilă și Ovidiu Dărăban, acesta din urmă centrează foarte bine pentru Rareș, care înscrie cu capul.
Spre finalul meciului oaspeții revin mai bine în joc și presează pentru a marca, iar în urma unor atacuri succesive la poarta apărată de Boby Chira, reușesc să reducă scorul la 4-2 (min.83) prin atacantul Călin Domnița.
Arbitrajul a fost asigurat de Dorel Lazin, Giulia Florian și Rareș Fătul.
La finalul partidei ambele echipe s-au ,,ospătat” la firul ierbii, cu produse tradiționale și cu câte o bere.

Echipe:
Sport Team
: Boby Chira, Brando Ciurescu, Ionuț Pop, Vasile Terec(cpt.), Marius Cardoș, Ciprian Coste, Onișor Nicorec, Rareș Pop-Popescu, Daniel Gheighiș, Ovidiu Dărăban, Alin Gavrilă și Florin Frenț.Antrenor Ioan Marchiș.
Atletic: Marin Făt, Spătar Alexandru, Sima Cristian, Cânța Ionică, Șerban Ciprian
Conț Codrin, Dani Coman, Vos Alexandru, Perșe Claudiu, Mihaiță Lucaciu, Bela Mario, Domnița Călin, Zaha Flaviu, Mihașca Ioan, Marc Ovidiu, Dan Adrian, Petrice Paul.Antrenor Bela Mario.
Urmează, în 14 septembrie, participarea la Turneul de fotbal Old boys, care se va organiza în Baia Mare, denumit ,,Memorialul Alexandru Bela”, decedat în 10 septembrie 2021, care a arbitrat peste 1000 meciuri în întreaga carieră, din care 125 în meciuri disputate de echipa de fotbal old boys, Sport Team Baia Mare.
La acest turneu pe lângă echipa organizatoare Atletic Mocira, va mai participa și mai titrata echipă de fotbal old boys UTA-Bătrâna Doamnă din Arad, precum și echipa Dacii Liberi din Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

Opt medalii pentru polițiștii maramureșeni la Campionatul de înot al M.A.I.

Redactie

BAIA MARE DANCE FESTIVAL: 12 medalii și 5 finale pentru Prodance 2000 (FOTO)

Vasile Dale

FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: Sport Team Baia Mare – AS Vital Baia Mare 7-3 (6-1)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.