BREAKING NEWSEvenimentNational

FOTO SATU MARE: A lovit cu BMW-ul o mașină de Poliție, a rănit un polițist și a fugit!

Situație incredibilă înregistrată astăzi, în jurul orei 01.00, la intersecția străzilor Zefirului, Crângului și Dorobanților din municipiul Satu Mare. Conform informațiilor PresaSM, un tânăr, în vârstă de circa 35 de ani, aflat la volanul unui BMW X5, înmatriculat în Marea Britanie, a provocat un accident cu victimă și a fugit.

Conform datelor PresaSM, bărbatul se afla în sensul giratoriu când a lovit cu mașina o baliză de semnalizare a lucrărilor edilitare din zonă, avariind autoturismul. Din motive neclare, omul s-a întors aparent în viteză la fața locului, dar a lovit o bordură, a pierdut din nou controlul volanului, apoi a lovit mai apoi o țeavă de gaze.

Ulterior, BMW-ul a lovit o autospecială de Poliție marca Dacia Logan, oprită legal în afara părții carosabile, iar unul dintre polițiști – aflat în apropierea autospecialei, a fost rănit la nivelul mâinii.

După producerea accidentului șoferul vinovat a părăsit BMW-ul și a fugit, pur și simplu, de la fața locului. Individul a fost găsit la circa 500-600 de metri de locul faptei, pe o stradă laterală, de către un alt echipaj de Poliție.

Individul a fost reținut și dus la secție pentru cercetări. Acolo unde a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și aparatul drugtest, a refuzat și prelevarea de probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii sau al aparentului consum de substanțe interzise.

Indiviul ar putea fi reținut pentru 24 de ore, totul depinde de rezultatul cercetărilor. Inițial s-a luat în calcul și posibilitatea ca șoferul să fi intrat în mod intenționat în coliziune cu autospeciala de Poliție, dar cercetările sunt în curs. Iar toate aceste aspecte urmează să fie clarificare.

În cauză s-au deschis dosare penale pentru refuz ori sustragerea de la prelevare de probe biologice pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

sursa presasm.ro

Te-ar putea interesa si

Accident rutier pe bd. Republicii, două victime

Redactie

Șapte intervenții încheiate cu succes în weekend-ul trecut pentru Serviciul Salvamont Borșa (VIDEO)

Redactie

FOTO / ACTUALIZARE: Pieton lovit pe trecere, în zona Semilună

Redactie

1 mesaj

KK septembrie 1, 2024 at 6:54 pm

Nu cred că e un tip cu probleme, pare chiar ok, nu e cazul să i se ia nici un fel de probe.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.