EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

REȚINUT DE POLIȚIȘTI: Un borșean a incendiat autoturismul soției. După o noapte în arest, procurorii nu au cerut arestarea

În baza probatoriului administrat într-o cauză penală ce vizează săvârșirea infracțiunii de distrugere, un bărbat a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

În noaptea de 25 august 2024, polițiștii din Borșa au fost solicitați să intervină la un imobil de pe strada Gruiu lui Dan, unde s-ar fi produs un incendiu la un autoturism.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, fiind identificată apelanta, o femeie de 36 de ani. Din primele cercetări efectuate, a reieșit faptul că, soțul acesteia, un bărbat de 42 de ani ar fi incendiat autoturismul apelantei, ulterior, părăsind locul producerii evenimentului, fiind observat de aceasta.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 42 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Procurorii nu l-au mai prezentat instanței pentru a cerere măsuri preventive, astfel a fost pus în libertate.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

ȘOCANT: O sigheteancă a ajuns victima “dermatologului vedetelor”. A ajuns la spital în șoc anafilactic

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Descoperire macabră într-un apartament de pe strada Dragoș Vodă din Baia Mare

Vasile Dale

CORONAVIRUS: Al doilea deces din cauza COVID-19 confirmat în Maramureş pe ziua de azi. Numărul morților în județ a ajuns la 5

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.