BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

AU VRUT SA SCAPE: 4 tineri urmăriți de poliție au încercat să scape fugind prin albia râului Cavnic. Șoferul nu avea permis

În fiecare zi polițiștii se confruntă cu situații diverse, multe dintre ele implicând reacții prompte și eficiente. Polițiștii din Cavnic au desfășurat ieri după-amiază o acțiune specifică, care s-a concentrat asupra prinderii și identificării unei persoane care a încercat să scape de control în trafic.

În fapt, în jurul orei 18:20, în timp ce se aflau pe DJ 184, polițiștii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism. Persoana aflată la volan nu s-a conformat, demarând in trombă. Astfel, s-a trecut la urmărirea autoturismului. După aproximativ 200 metri, persoana de la volan a oprit și a fugit înspre albia râului Cavnic.

În autoturism au fost identificați patru tineri. La scurt timp, polițiștii au depistat, pe strada 22 Decembrie din oraș, în spatele unui imobil, un tânăr de 30 de ani, care ar fi condus autoturismul. Acesta a fost condus la sediul poliției, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Față de cele constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

L-AŢI VĂZUT? Copil cu sindrom Down, din Pomi, pierdut în Baia Mare (actualizare: copilul a fost găsit)

Redactie

L-AŢI VĂZUT? / ACTUALIZARE Băimărean de 63 de ani a dispărut de acasă. Bărbatul a fost găsit după 2 săptămâni

Vasile Dale

A amenințat polițiștii cu cuțitul, a fost împușcat, a fost reținut dar judecătorii din Dragomirești l-au lăsat liber. Astăzi sentința a fost desființată de Tribunalul Maramureș iar suspectul trimis în arest

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.