BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

O șoferiță din Maramureș a făcut accident în Satu Mare

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare a dat publicității primele concluzii în urma accidentului produs astăzi pe strada Avram Iancu din municipiul Satu Mare. Conform sursei citate, astăzi, 16 septembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Avram Iancu din municipiu.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o conducătoare auto, de 57 de ani, din județul Maramureș, nu ar fi respectat semnificația indicatorului ,,Oprire”, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, din Satu Mare.

Din producerea evenimentului a rezultat rănirea a două femei de 26 și 32 de ani, pasagere în cel de-al doilea autoturism. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sursa: presaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

FOTO CITITORI: Impact între un motociclist și un autoturism în Baia Mare

Vasile Dale

CÂMPINA: Șase maramureșeni au depus jurământul la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina (FOTO)

Vasile Dale

DACĂ VOR APROBA GROAPA DE GUNOI LA ȘOMCUTA MARE: O firmă privată va cere în instanța recuperarea pierderilor de milioane de euro. Vizați sunt consilierii și toți factorii de decizie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.