Eveniment

Luna octombrie aduce festivalul modei maramureșene

Kaira Models, agenție de modă de pe plaiuri maramureșene, surprinde din nou și propune o nouă ediție a Baia Mare Beauty Fest. Ediția din acest an promovând frumusețea autenticului maramureșean, conceptul evenimentului fiind TRADIȚIONALUL!

Evenimentul are loc în 11 octombrie 2024, începând cu ora 19:00, la Hotel Magus, unde își dau întâlnire cele mai frumoase modele din județ, cu designeri cu renume, meșteri populari, dar și pasionații de modă și frumos din Maramureș și împrejurimi! Prezența la eveniment a publicului larg putând fi făcută prin achiziționarea unui bilet în valoare de 40 de lei, care reprezintă o susținere pentru modelele care prezintă în cadrul evenimentului!

Pe lângă cele mai noi colecții din moda maramureșeană, publicul se va bucura și de momente artistice de înalt prestigiu, o tombolă și alte surprize deoarece Baia Mare Beauty Fest nu este doar o prezentare de modă, ci un întreg ansamblu de idei frumoase despre frumos.

„În cazul în care v-am stârnit interesul și ați dori să participați, vă invităm să completați următorul formular pentru a vă rezerva locul, iar colegii noștri vă vor contacta pentru toate detaliile:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBtBN8cCqDurlvPwwUNqifE3cEI2BfN7qAQ1bDlxM93rXGlw/formResponse
De asemenea, pentru rezervări, dar și alte informații, ne puteți contacta la:0790225646 sau 0769911205!” – anunță organizatorii!

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Asociația Pentru Dezvoltarea Maramureșului, Seven Studio și Hotel Magus!

Te-ar putea interesa si

BRAVO, BRAVO: Călin Hartzos (Vișeu de Sus) a fost admis la Academia Forțelor Aeriene Colorado Spring (SUA)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Ţigancă de 15 ani, cu un bebeluş în braţe, prinsă la furat în Kaufland

Redactie

CU PATRU INFRACŢIUNI LA ACTIV: Tânăr din Bârsana, reţinut pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.