Recomandate

SEINI: Peste 500 l de detergent susceptibil a fi contrafăcut confiscat

O acțiune organizată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Maramureș a condus la confiscarea a peste 500 l de detergent susceptibil a fi contrafăcut și la întocmirea unui dosar penal privind activitatea infracțională constatată.

Acțiunea a avut loc ieri, 25 septembrie 2024, în orașul Seini. Scopul vizat a fost combaterea comerțului ilegal cu produse contrafăcute și prevenirea evaziunii fiscale.

În cadrul activităților desfășurate a fost identificată, în trafic, o persoană care transporta la momentul controlului 90 de recipiente cu detergent lichid, susceptibil a fi contrafăcut. Întreaga cantitate, respectiv 520 l, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de depunere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea acestora la răspundere.

Polițiștii vor continua acțiunile de combatere a comerțului ilegal cu produse contrafăcute și vor lua măsurile legale necesare împotriva celor care încalcă legea.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Imagini halucinante pe o șosea din Maramureș – Câine alergat după un autoturism pe DN1C. Scuzele proprietarului: îi murdărea bancheta

Vasile Dale

BORSA SALBATICA: COLT ALB LOVESTE DIN NOU – A navalit in frizeria fostului comandant al Politiei Borsa si a snopit in bataie un tanar (EXCLUSIV)

Vasile Dale

URMARE INCIDENT BORSA: COLT ALB PUS SUB CONTROL JUDICIAR DE PROCUROAREA DE LA VISEU. VEZI CE INTERDICTII ARE

Vasile Dale

1 mesaj

tts septembrie 26, 2024 at 6:38 pm

MM_ _PTM

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.