Eveniment

PE ȘOSELELE DIN JUDEȚ: Accident rutier Ardusat, verificări în zona trecerilor la nivel cu cale ferată, viteza excesivă sancționată de polițiști

Ieri, 6 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 3 Fărcașa au intervenit în urma unui apel 112 la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat de 75 de ani din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția localității Colțirea, înspre Borlești, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în șanțul betonat din partea stângă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a acestuia și a unei pasagere de pe locul din dreapta față, ambii fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

****

Vineri, polițiștii de transporturi au acționat în zona trecerilor la nivel cu cale ferată pentru reducerea riscului rutier prin producerea de accidente produse pe fondul nerespectării legislației rutiere.

Efectivele participante au verificate autovehicule, constatând 21 de nereguli privind circulația pe drumurile publice. Polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 5.400 de lei.

Polițiștii recomandă participanților la trafic să respecte normele rutiere în zona trecerilor la nivel cu cale ferată pentru a preîntâmpina evenimentele rutiere negative!

======

În acest weekend, polițiștii rutieri din Dragomirești, Șomcuta Mare și Baia Sprie au acționat pe principalele artere din zona de competență pentru depistarea și luarea măsurilor legale în cazul conducătorilor auto care nu respectă viteza legală.

În urma activităților specifice, polițiștii au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 58.000 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere în vigoare prevăzute în O.U.G. 195 din 2002. În urma săvârșirii abaterilor, în cazul a nouă șoferi le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii au reținut trei certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Acțiunile continuă pe raza întregului județ în vederea menținerii unui climat sigur de circulație rutieră pentru participanții la trafic.


Te-ar putea interesa si

TÂRGU LĂPUȘ: Un puștan din Rohia, beat la volan, a intrat cu mașina într-un stâlp. Un pasager de 20 ani rănit

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Imagini dramatice la Ocna Șugatag. Un pompier din Dej aflat în concediu a sărit în foc, după o mamă și fiica ei

Redactie

ACCIDENT – Impact violent între un BMW și un Audi în zona Dealului DURA din Baia Mare (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.