BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Un localnic din Handalul Ilbei și-a înțepat și tăiat fratele, cumnatul, cumnata și nora (ACTUALIZARE)

A fost nebunie astăzi în localitatea Handalul Ilbei după ce a izbucnit un scandal între doi frați. Conform surselor noastre unul dintre aceștia ar fi pus mâna pe un cuțit iar în timpul altercației și-ar fi înțepat și tăiat fratele.

Aceleași surse din localitate ne-au precizat faptul că în aplanarea scandalului ar fi intervenit două femei (cumnată și noră) și un alt bărbat, toți membri ai aceleași femei. Și aceștia ar fi suferit tăieturi la nivelul mâinilor.

Poliția a intervenit în forță, iar echipajele medicale au preluat patru persoane care prezentau plăgi tăiate sau înțepate. Cei patru au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru investigații medicale de specialitate. Se pare că leziunile suferite nu sunt grave.

Ce spune Poliția

Astăzi, 13 octombrie, la ora 12:19, o tânără de 28 de ani, din Ilba, a sesizat Poliția despre o agresiune în familie, în urma căreia patru persoane au fost rănite.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au identificat agresorul, un bărbat de 44 de ani.

Din primele verificări efectuate a reieșit faptul că acesta, pe fondul unei stări conflictuale cu fratele său, ar fi luat un obiect înțepător cu care i-a provocat leziuni corporale acestuia. Totodată, alte trei persoane care au intervenit în încercarea de a aplana conflictul au fost rănite.

Cele patru victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Față de acestea a fost emis ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, în vederea dispunerii măsurilor legale.

ACTUALIZARE

Bărbatul de 44 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea efectuării unei expertize medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

foto principal cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

FOTO: Femeie de 84 de ani, accidentată pe str. G. Coşbuc din Baia Mare. Ar fi căzut în fața mașinii

Redactie

URMARE: Fiul de polițist din Mireșu Mare a fost reținut de polițiști. Procurorii l-au lăsat liber

Vasile Dale

IMPACT VIOLENT LA VIVO: Motociclist accidentat după ce s-a ciocnit cu motocicleta de o maşină (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

A.K octombrie 13, 2024 at 8:34 pm

Cred că i-a înțepat cu un ac mai degrabă, cu un cuțit cred că înjunghii..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.