BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV: Țipete și urlete în stradă – O tânără a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare (VIDEO)

Au fost imagini greu de urmărit astăzi pe bulevardul Traian din municipiul Baia Mare. O tânără a început să urle și să țipe cât o ținea gura, iar apoi a leșinat pe o bancă de pe trotuar.

Trecătorii înspăimântați au sunat la 112 și au cerut ajutor. Un echipaj SMURD și un echipaj de poliție a sosit la fața locului. Paramedicii nu au reușit să comunice cu tânara pentru a vedea ce a pățit. Aceasta doar scotea sunete ”ciudate” și, din când în când, urla. Tânara a fost preluată și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru investigații suplimentare. Este foarte posibil ca aceasta să fi consumat substanțe interzise, însă acest lucru va fi stabilit în urma analizelor toxicologice.

Polițiștii băimăreni au deschis o ancheta pentru a afla ce s-a întâmplat cu tânara.

Te-ar putea interesa si

S-A TREZIT PROCURORUL: TREI SUSPECTI RETINUTI IN CAZUL POLITISTILOR AGRESATI SI STROPITI CU BENZINA LA POIENILE DE SUB MUNTE (PREMIERA)

Vasile Dale

EXCLUSIV GALERIE FOTO: ANCHETAT PENAL – Mesaje șocante și fotografii porno între un fost fotbalist de liga 1, profesor de educație fizică, și o elevă de 13 ani

Redactie

FOTO – Călăuză din Maramureş şi trei migranţi din Egipt, reţinuţi la PTF Petea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.