BREAKING NEWSEvenimentSport

IMAGINI HALUCINANTE: Abitru de fotbal atacat cu MACETA pe terenul de fotbal din județul vecin

Evenimentul s-a petrecut în Satu Mare, în timpul partidei dintre Someșul Oar și Crasna Moftinu Mic, și a generat consternare în rândul tuturor celor implicați, informează sport.ro

Ceea ce trebuia să fie o confruntare amicală între două echipe din ligile inferioare s-a transformat într-o scenă haotică în minutul 81, când arbitrul a dictat un penalty în favoarea celor de la Crasna Moftinu Mic.

Decizia arbitrului a stârnit furia antrenorului echipei Someșul Oar, Găvruș Florin, un fost jucător de liga a treia, care a reacționat violent, atacându-l pe central și strângându-l de gât.

Din acel moment, lucrurile au scăpat de sub control. Într-o scenă șocantă, Pintea Vasile, oficialul de ordine al partidei a intrat pe teren cu o sabie. Arbitrul, înfricoșat, a fugit spre centrul terenului, încercând să scape de agresor.

După acest incident grav, partida a fost abandonată. Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal (AJF) Satu Mare a omologat ulterior rezultatul meciului cu scorul de 3-0 în favoarea celor de la Crasna Moftinu Mic, iar echipa Someșul Oar a fost amendată cu 500 de lei.

Sursa informațiilor: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL OLD BOYS: Sport Team Baia Mare, locul şapte la turneul internațional de la Arad

Redactie

DOTARE NOUĂ PENTRU ISU MARAMUREŞ: Utilaj cu tracțiune 4X4 pentru intervenții în zone împădurite sau pe teren greu accesibil

Redactie

VIDEO: O femeie care era la ciuperci a căzut în zona fostei exploatări miniere HERJA

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.