BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIVITATE: Aflat pe paternitate de îngrijire a copilului, un agent de poliție de la Penitenciarul Baia Mare a fost prins ÎN FLAGRANT când ridica un colet cu 2,5 kg cu canabis sosit din Spania

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș au prins în flagrant delict o persoană, în timp ce ridica un colet, expediat din Spania, care conținea aproximativ 2,5 kilograme de canabis.

Persoana care a fost depistată în flagrant delict , în persoana unui subofițer de la Penitenciar Baia Mare. Este vorba despre agentul șef principal Ștefan Flavius Fleisz.

Sursa foto: facebook.com

Trebuie să menționăm faptul că agentul șef de poliție mai are calitatea de suspect într-un alt dosar penal al DIICOT Biroul Teritorial Maramureș, în care este cercetat pentru trafic de droguri de risc.

Conform informațiilor noastre acesta a fost prins în flagrant în timp ce intenționa să introducă în Penitenciarul Baia Mare medicamente interzise a fi consumate fără rețetă de la medicul de specialitate (xanax, susțin sursele noastre). Totul s-ar fi întâmplat în 2021 când avea ascunse în chiloți aproximativ 80 tablete xanax.

Agentul de poliție a fost reținut pentru 24 de ore iar astăzi va urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

revenim










Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA TISA: UN LOCALNIC A FOST LOVIT DE TREN IN ZONA CIMITIRULUI DIN SAT

Vasile Dale

CITYBREAK ÎN BAIA MARE: Au închiriat un apartament dar mizeria era la ”ordinea zilei”. Praf, chiloți, chiștoace dar și prezervative împrăștiate peste tot (VIDEO)

Vasile Dale

Gabriel Ștețco: Susținem tinerii din Maramureș și le oferim toate oportunitățile de dezvoltare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.