BREAKING NEWSImportant

Siguranța rutieră, prioritate a polițiștilor maramureșeni

Siguranța rutieră este o responsabilitate comună, care necesită acțiuni concrete și coordonate, iar îmbunătățirea parametrilor specifici se poate obține doar cu implicarea fiecărui participant la traficul rutieri.
În acest sens, eforturile polițiștilor sunt concentrate prioritar către reducerea numărului de accidente. În cursul zilei de ieri au fost desfășurate acțiuni pe mai multe tronsoane de drum din județ.

Pe lângă activitățile de informare, cu recomandări și sfaturi preventive, polițiștii au desfășurat și activități de combatere a depășirii limitelor legale de viteză sau conducerii în stare de ebrietate.

La Dragomirești și Bogdan Vodă, polițiștii au organizat o acţiune pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale, axate în principal pe depăşirea limitei legale de viteză, în timp ce la Cavnic polițiștii au acționat împreună cu reprezentanţi R.A.R. Maramureş, pe linia controlului tehnic auto.

Au fost verificate aproape 40 de autovehicule, și au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale. Amenzile aplicate au depășit valoarea de 10.000 de lei. Totodată, au fost ridicate 6 certificate de înmatriculare.
SIGHETU MARMAȚIEI: cercetat pentru furt, arestat preventiv

Ieri, 23 octombrie, polițiștii din Sighetu Marmației, sub coordonarea procurorului de caz, au reținut pentru 24 de ore, un tânăr din municipiu. Acesta a fost prezentat instanței care a dispus arestarea sa preventivă.

Sigheteanul este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, la data de 18 iulie a.c., la ora 03.00, cel în cauză ar fi pătruns prin efracție într-un local public din municipiul Sighetu Marmației. Polițiștii l-au depistat cu promptitudine, în urma intervenției, găsind asupra sa 6000 de lei pe care i-ar fi sustras din imobil. Față de cel în cauză a fost dispusă măsura internării la o unitate medicală în vederea efectuării unei expertize medicale de specialitate, iar polițiștii au continuat cercetările pentru documentarea întregii sale activități infracționale.

În baza probatoriului administrat, ieri a fost dispusă reținerea acestuia pentru 24 de ore. Tânărul a fost prezentat Judecătoriei Sighetu Marmației, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioada de 30 de zile.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Petrecere spartă de polițiști și jandarmi la intrare în Cătălina. Baia Mare intră în carantină? (ACTUALIZARE)

Redactie

INCONȘTIENȚĂ: Trei tinere fără minte se distrau ieșite dintr-un autoturism pe DJ193 Ardusat – Hideaga (exclusiv video)

Vasile Dale

Idei pentru a vă actualiza site-ul de sloturi de cazinou online

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.