BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE: Localnic cu probleme medicale încătușat la Vălenii de Călinești. Doi copii au văzut totul și au rămas cu mama tot cu probleme medicale

Acuzații grave după intervenția polițiștilor la un apel 112. Sătenii și vecinii unui bărbat încătușat de agenții de poliție care au intervenit la caz susțin că acest lucru nu era necesar pentru că acesta ar suferi de anumite probleme medicale (dizabilități).

Mai mult, oamenii spun că încătușarea lui s-a făcut sub ochii a doi copilași: o fetiță de 5 ani și un băiețel de 8 ani. Încătușat localnicul a fost dus la poliție, ulterior fiind internat forțat la secția psihiatrie pentru o expertiză de specialitate. Micuții au rămas în grija mamei, numai că și ea ar avea anumite probleme medicale.

”Abuz de putere a polițiștilor din Ocna Șugatag. Au călcat în picioare un om nevinovat și cu dizabilități. Vrem dreptate. L-au încătușat în fața copiilor minori. Nici nu știm unde l-au dus și nici care a fost motivul. Doar ce am auzit din poveștile vecinilor că și-ar fi parcat mașina pe hotar, pe terenul privat al fratelui meu. Am auzit că l-ar fi reclamat cineva” este mesajul care a însoțit imaginile video pe care www.vasiledale.ro le-a primit în exclusivitate pentru a le prezenta opiniei publice.

Ce spune Poliția

Astăzi, 25 octombrie, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați să intervină în localitatea Văleni, unde un bărbat ar fi blocat cu autoturismul calea de acces a unui drum.

La fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul a refuzat legitimarea și prezentarea documentelor autoturismului. Întrucât a devenit agresiv, acesta a fost încătușat și condus la sediul poliției.

Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 58 de ani. De asemenea în urma verificărilor s-a constatat că valabilitatea inspecției tehnice periodice era expirată, autoturismul nu avea poliță de asigurare, iar pe remorca autoturismului era atribuit număr fals de înmatriculare.

Față de acesta a fost luată măsura internării într-o unitate medicală în vederea efectuării unui examen medical de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Persoane implicate în dosarul de vaccinare la chiuvetă de la Petea au fost arestate

Redactie

Pianină performantă, la Şcoala Populară de Arte “Liviu Borlan” Baia Mare

Redactie

Ionel Bogdan: Avem patru oferte depuse pentru proiectarea și execuția Pasajului suprateran de la Italsofa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.