BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

VALEA CHIOARULUI / ACTUALIZARE 2: O autocisternă care transporta ciment s-a răsturnat pe marginea drumului. După o oră de resuscitare, şoferul a decedat (foto)

Un accident rutier s-a petrecut cu puţin timp în urmă în Valea Chioarului. Şoferul unei autocisterne care transporta ciment a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu vehiculuil pe marginea şoselei.

În urma accidentului şoferul a rămas încarcerat şi a fost scos de echipajul SAJ.

La faţa locului intervine TIM SMURD, pompierii din Şomcuta Mare si ambulanţa.

Actualizare 1

Victima (65 de ani) era rănită grav şi în stop cardio-respirator, iar echipajul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Maramureş a încercat aproximativ o oră să o resusciteze, dar nu a reuşit, fiind declarat decesul.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cisterna era încărcată cu ciment şi nu a existat niciun pericol.

Totuşi, drumul a fost blocat parţial, pentru că s-a putut circula, timp de o oră, doar pe una din cele două benzi, alternativ în ambele sensuri.

ACTUALIZARE 2

Rezultatele necropsiei au stabilit faptul ca barbatul de la volanul cisternei nu a adormit la volan, ci a suferit un infarct si din acest motiv a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat.

Te-ar putea interesa si

INCENDII ÎN JUDEŢ: O casă a ars ca o torţă la Vişeu de Sus, la Bocicoiel a luat foc un stâlp de electricitate (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

DIN ACEST AN companiile vor putea intra în noile parcuri industriale din Baia Sprie, Șomcuta Mare și Fărcașa

Vasile Dale

RUTIERE: Accidente la Săpânţa şi Tisa, infracțiuni rutiere depistate de polițiștii maramureșeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.