BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Cadavrele a doi urși au fost găsite pe fondul de vânătoare Izvoare. Femela ar fi fost împușcată în gât (EXCLUSIV)

Descoperire macabră zilele trecute pe fondul de vânătoare Izvoare. Cadavrul unui urs a fost găsit imediat fiind anunțați polițiștii. Aceștia s-au dus la fața locului și au demarat o anchetă. Era vorba despre o femelă care prezenta urma unui glonț ce ar fi pătruns în zona gâtului.

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 15 octombrie, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați despre faptul că pe fondul de vânătoare din Izvoare a fost găsit cadavrul unui exemplar de interes cinegetic din specia urs comun.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care a identificat cadavrul, devorat în partea din spate de carnasiere, aflat în stadiu avansat de putrefacție. La examinarea exterioară a cadavrului s-a observat faptul că animalul prezintă un orificiu rotund cu diametru de aproximativ 1-2 cm în zona gâtului, sub maxilar.

În cauză, Direcția Sanitară-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Maramureș va efectua o examinare medico-veterinară. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic.

Astăzi găsit al doilea cadavru

Astăzi polițiștii s-au întors în zona respectivă după ce a fost găsit un alt cadavru. De această dată anchetatorii nu au observat vreo leziune la o examinare exterioară a cadavrului. Acesta va fi supus unor investigații de specialitate pentru a afla cauza decesului. Ancheta este în plină desfășurare.

Articol realizat în colaborare cu PLUS TV Maramureș.

foto principal cu caracter ilustrativ. Nu are nicio legătură cu articolul.

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS: ”Fasole” prins de polițiști, reținut 24 de ore. Magistrații l-au pus în libertate, sub control judiciar

Vasile Dale

Măsuri luate în mai multe localităţi din Maramureş pentru diminuarea riscului de infectare cu SARS-CoV-2

Redactie

Proteste la benzinării! Maramureșenii au alimentat de un leu iar șoferii au blocat accesul la pompe

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.