BREAKING NEWSImportant

PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Doi maramureşeni au condus cu permisul anulat și suspendat. Şoferii vitezomani, în vizorul poliţiştilor

Ieri, polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală Sarasău și Bogdan Vodă au depistat în trafic pe D.N. 19 și pe D.J. 186 două autoturisme, la volan aflându-se un bărbat de 60 de ani din Sarasău și un tânăr de 26 de ani din Bârsana.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cei doi nu dețin dreptul de a conduce valabil, respectiv le-a fost anulat sau suspendat.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acţiune Blitz pe DN18

Ieri, poliţiştii Serviciului Rutier şi ai Secţiei 4 Leordina au organizat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă viteza legală admisă pe tronsonul de drum Leordina- Vișeu de Jos.

Astfel, polițiștii au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale conform prevederilor O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, din care 18 pentru nerespectarea regimului de viteză.

Valoarea sancțiunilor aplicate a depășit 24.000 de lei, fiind, totodată, reținute și două permise de conducere.

Te-ar putea interesa si

WEEKEND cu șoferi beți sau drogați pe șoselele județului: Dosare penale întocmite de polițiștii maramureșeni

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Prăpăd făcut pe o stradă din Sighetu Marmației de șoferul unui BMW (actualizare)

Vasile Dale

Preluare ObservatorNews.ro: Horia Chiş, şeful de penitenciar care şi-ar fi abuzat sexual angajatele ani de zile a fost arestat preventiv. Avocatul spune ca e şocat, fiind „o persoană credincioasă” (video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.