BORȘA

Ieri la ora 18.10, pe strada Victoriei din Borşa a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită uşor. Conducătorul unei motociclete, un bărbat de 36 de ani din judeţul Satu Mare, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini şi a intrat în coliziune cu unul dintre autoturisme, al cărui conducător auto  a virat la stânga, pentru a intra pe strada Floare de Colţ.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 32 de ani din judeţul Hunedoara, pasageră pe motocicletă, a fost rănită uşor şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Nici motociclistul, nici conducătorul auto, un bărbat de 49 de ani din Borşa, nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

TÂRGU LĂPUȘ

Tot ieri, la ora 18.40, un accident asemănător s-a produs şi în oraşul Târgu Lăpuş. Pe DN18-strada Tineretului, conducătorul unui autoturism a schimbat direcţia de mers spre stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr de 22 de ani din Inău.

În urma impactului motociclistul a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului. El a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările efectuate au stabilit că motociclistul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea permisul de conducere suspendat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.