BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

A FOST BOTEZAT: ASISTENTA SI POLITISTUL CARE L-AU SALVAT DE LA MOARTE, NASI DE BOTEZ LA BEBELUSUL ARUNCAT INTR-UN PARAU DIN SOMCUTA MARE (FOTO/VIDEO)

Luca, bebelusul salvat de la moarte de o asistenta medicala aflata in timpul liber, dar si de politistul din orasul maramuresean Somcuta Mare, a fost astazi botezat pe sectia Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, unde este internat.

O tara intreaga a fost ingrozita de cruzimea de care a dat dovada o mama care dupa ce a nascut un baietel perfect sanatos, l-a pus intr-un sac si l-a aruncat pe marginea paraului Căicana din Somcuta Mare.

O asistenta medicala de la Substantia Somcuta Mare a Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, ce se intorcea acasa de la parinti a auzit sunete suspecte in zona respectiva. A mers sa vada ce este si l-a gasit. Imediat si-a anuntat colegii dar si politia. Cu toate ca era in hipotermie, bebelusul a fost salvat. Iar medicii i-au pus si un nume: LUCA, un nume de sfant.



Astazi la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, Anca Teglas, asistenta medicala din Somcuta Mare, insotita de Mihai Dunca, agent de politie de la Politia Orasului Somcuta Mare care a ajuns la fata locului, au fost nasii de botez ai micutului Luca. Preotul Calin, de la Parohia satului Hovrila, a oficiat slujba de botez. Altaturi le-au fost si medicii si asistentele medicale de pe sectia Neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare.

Mama care l-a abandonat inca nu a fost identificata, ancheta fiind in desfasurare!

SALVAT DE O ASISTENTA MEDICALA: NOU-NASCUT BAGAT INTR-UN SAC SI ARUNCAT INTR-UN PARAU DIN SOMCUTA MARE (FOTO/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

BĂTAIE ÎN GARA BAIA MARE: Dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe

Redactie

ACCIDENT – O femeie care circula pe o bicicletă a fost lovită în plin de un autoturism în Baia Mare (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Fereastra ADF și ASO Design – cel mai reprezentantiv showroom din România, te întâmpină cu PRODUSE PREMIUM pentru locuința ta

Vasile Dale

3 mesaje

Buga Vasile Marcel octombrie 14, 2017 at 2:50 pm

Dumnezeu să-l binecuvinteze pe acest copil pe care mama lui nu l-a dorit și de asemenea Dumnezeu să le de-a sănătate, noroc și dragoste nașilor.

Raspunde
Mariana Luca octombrie 24, 2017 at 9:24 am

Sa fie sanatos si fericit oriude il v a duce destinul

Raspunde
Dejeu teodora decembrie 11, 2017 at 10:23 pm

Mar interesa copilul cu cine pot lua legatura telefonică va rog frumos

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult