BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: SEFUL SECTIEI DE POLITIE 4 RURALA LEORDINA STIA CA SUBALTERNII AU FOST ULTRAGIATI! NU A LUAT NICIO MASURA?!

Cazul de la Leordina in care doi politisti sunt bruscati si injurati ca la usa cortului de un sofer beat si fara permis, prezentat de vasiledale.ro a intrigat o tara intreaga. Acest lucru ne-a intrigat si ne-a determinat sa „sapam” si mai adanc, iar lucrurile care au iesit la iveala nu sunt deloc frumoase. Frumoase pentru cel care comanda Sectia de Politie 4 Rurala Leordina, subcomisar de politie Gheorghe Tamas. Mentionam de la bun inceput ca toate informatiile le-am obtinut pe surse si vom proteja cu orice pret persoanele care ne-au dezvaluit cum ar sta de faptul lucrurile in zona respectiva a Maramuresului Istoric. Poate asa se vor sesiza si cei din comanda interimara a IPJ Maramures si vor trimite corpul de control la unitatea de politie amintita. Si de ce nu, poate cazul va ajunge si pe masa ministrului de interne, Carmen Dan, care dupa ce televiziunile centrale au preluat stirea de pe site-ul nostru a spus: „O altă anomalie a actualului cadru legislativ a fost demonstrată în Maramureș, unde doi polițiști au fost înjurati și amenințați de un bărbat care conducea un automobil fără să aibă permis si fiind sub influența alcoolului. Polițiștii i-au făcut dosar penal, dar agresorul este liber pentru că procurorul a considerat că fapta nu reprezintă pericol”.

Asadar sa revenim la cazul de la Leordina. Din informatiile noastre subcomisar de politie Gheorghe Tamas stia de ultrajul produs la finele lunii trecute, dar si despre un alt ultraj petrecut cu o saptamana inainte. Sursele noastre spun ca a fost informat in sedintele operative cu subordonatii, insa nu a luat nicio masura.

Mai mult, aceleasi surse, sustin ca unul dintre politistii amenintati de soferul beat a fost „vizitat” la domiciliu si i-a speriat sotia si copilul!!!! Nici dupa acest incident de care ar fi fost informat nu a dispus nicio masura. Suntem curiosi daca seful Sectiei de Politie 4 Rurala Leordina si-a informat superiorii!



Anomaliile de la Leordina continua! Cu toate ca politistii au fost ultragiati seful sectiei de politie nu a luat legatura cu PROCURORUL de la Viseu de Sus. Nici prima data, nici a doua oara! Culmea este ca dupa ce am publicat stirea cu circul si amenintarile asupra politistilor, astazi (04.12.2017) din informatiile noastre, comandantul sectiei rurale de politie a luat legatura cu procurorul si s-a inregistrat dosar pentru infractiunea de ultraj. De ce doar acum? E o intrebare la care asteptam PUBLIC un raspuns din partea comenzii IPJ Maramures.

Ar mai fi si alte aspecte mai marunte despre ce se intampla in zona amintita. Insa doar o comisie de control ar putea limpezi apele.

Sa mai spunem doar ca sub comanda aceluiasi comandant in luna iulie 2017 o politista a ramas singura in sediul Postului de Politie Repedea (arondat de Leordina). Totodata, ne amintim cu groaza despre uciderea agentului sef Gheorghe Nistor a fost ucis tocmai in sediul Politiei Viseu de Jos, subunitate de asemenea arondata de Leordina.

In consecinta SOLICITAM PUBLIC ca in cazul unei verificari la Sectia de Politie 4 Rurala Leordina rezultatele si masurile dispuse sa fie aduse de indata OPINIEI PUBLICE.

CUM AU FOST ULTRAGIATI POLITISTII LA REPEDEA:

EXCLUSIVITATE: RUPT DE BEAT LA VOLAN A PROVOCAT ACCIDENT LA LEORDINA. A SARIT SA BATA POLITISTII. INJURATURILE NU AU LIPSIT (VIDEO INJURIOS)

VEZI CINE ESTE AGRESORUL BETIV:

CINE ESTE BETIVUL CE A SARIT SA BATA POLITISTII? INDIVIDUL ARE PERMISUL SUSPENDAT SI A PROVOCAT DOUA ACCIDENTE (VIDEO SOCANT)

VEZI AICI CE S-A INTAMPLAT LA REPEDEA:

VREM SĂ FIE UCIŞI POLIŢIŞTII? UN SINGUR POLIŢIST LA REPEDEA!!! ŞEFUL DE POST TRIMIS ÎN MISIUNE

VEZI AICI CE S-A INTAMPLAT LA VISEU DE JOS:

LEGEA TĂCERII: FRAȚII TOMOIOAGĂ REFUZĂ SĂ VORBEASCĂ ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR CUM L-AU UCIS PE AGENTUL DE POLIȚIE GHEORGHE NISTOR

Te-ar putea interesa si

Tragedie: Catalin venise din Tulcea in Baia Mare unde isi gasise iubirea vietii. A murit nevinovat ucis de un sofer baut (foto/video)

Vasile Dale

URMARE CIRC IN INTERSECTIE: POLITISTII AU LUAT PRIMELE MASURI DE SANCTIONARE. VEZI CARE SUNT ACESTEA (VIDEO)

Vasile Dale

Punct al Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” la Vişeu de Sus

Redactie

3 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult