BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

ACTUALIZARE 3: MASINA LOVITA DE TREN LA TICAU. TRENUL A DERAIAT. SOFERUL SI PATRU PASAGERI AU SARIT DIN MASINA INAINTE DE IMPACT (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Un accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe raza localitatii Ticau, oras Ulmeni. Din primele informatii se pare ca o autoutilitara a fost lovita de un tren de persoane care circula pe relatia Baia Mare – Jibou.

In urma impactului violent masina a fost tarata cateva sute de metri. Conducatorul este de negasit. Spre locul accidentului se indreapta fortele de interventie ale pompierilor, ambulantei si politiei.

Nu se stie daca au fost raniti din randul calatorilor. Cert este ca trenul a deraiat.

Un cititor al site-ului vasiledale.ro ne-a trimis fotografii si imagini video surprinse la scurt timp dupa producerea accidentului.

ACTUALIZARE 1

Conform unor informatii furnizate de martori soferul autoutilitarei dar si un pasager ar fi reusit sa sara din masina inainte de impact. Trenul personal ar fi tarat apoi vehiculul pe o distanta de aproape 300 metri.

ACTUALIZARE 2

Politistii l-au identificat pe conducatorul auto. Este vorba despre un barbat in varsta de 32 ani din Ticau. Acesta a declarat politistilor ca a facut atac de panica si s-a dus la dispensar. Politistii il testeaza in acest moment.

ACTUALIZARE 3 – IPJ MARAMURES

Sâmbătă, 16 decembrie, la ora 12.30, Poliţia Ulmeni a fost sesizată că la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Ţicău, un autoturism a fost surprins de către trenul personal care circula pe ruta Jibou-Baia Mare, care în urma impactului a deraiat de pe linie.

În urma primelor cercetări efectuate de echipajul ajuns la faţa locului s-a constatat că accidentul feroviar a avut loc în următoarele împrejurări: în momentul în care un bărbat în vârstă de 32 de ani a încercat să treacă cu autoturismul peste o trecere de cale ferată improvizată, semnalizată ,,Accesul Interzis”, maşina s-a oprit pe calea ferată şi nu a mai putut fi evitat impactul cu trenul.

Toate cele cinci persoane aflate în autoturism au reuşit să iasă înainte de impact şi astfel nicio persoană nu a fost rănită.

În momentul sosirii poliţiei, conducătorul auto care a suferit un atac de panică, se afla la Centru Medical de Permanenţă Ulmeni şi s-a întors la scurt timp la locul accidentului întrucât nu au fost necesare îngrijiri medicale.

Pentru scoaterea autoturismului de pe calea ferată a fost necesară intervenţia Detaşamentului de Pompieri şi Intervenţie Rapidă Fărcaşa şi a Pompierilor Voluntari din Ulmeni.

În urma evenimentului, circulaţia a patru trenuri de persoane a fost anulată iar călătorii acestor trenuri au fost transportaţi la Jibou cu mijloace de transport auto.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Doi oameni încarcerați. O mașină cu roțile rupte, alta aruncată într-un gard după un impact violent între două mașini la Borșa

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO/foto: Șoferul (18 ani) băut și cu permisul suspendat. Accident teribil între Sălnița șI Vima Mică. 3 răniți, unul încarcerat. Accident și la Sighet (actualizare)

Vasile Dale

S-AU SATURAT UN AN DE ZILE! LOCATARII UNUI BLOC DE PE TRAIAN AU BLOCAT MASINA VITAL-ULUI. BECIUL INUNDAT CU DEJECTII (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.