EvenimentImportantRecomandate

EXCLUSIVITATE: PISTOLARUL DE NUMAI 17 ANI DIN CLUB A FOST SALTAT DE POLITIE. AVEA DROGURI ASUPRA LUI. SE POZA CU PISTOALE PE FACEBOOK (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Revenim cu informatii de ultima ora referitoare la stirea publicata in exclusivitate pe vasiledale.ro despre incidentul produs azinoapte intr-un club din municipiul Baia Mare. Va reamintim ca Paul Nicoara, angajat al firmei de securitate Quick Protect a avut prezenta de spirit de a observa un tanar care se lauda cu un pistol in toaletele clubului. Agentul de securitate a reusit sa il insoteasca pana la iesirea din club iar acolo l-a perchezitionat si a gasit pistolul. Individul a reusit sa fuga.

Imediat s-a dat alerta iar politia a pornit in cautarea suspectului. In scurt timp au reusit sa il identifice intr-un apartament inchiriat pe strada Moldovei din Baia Mare. Andreica E. (17 ani), nascut in Viseu de Sus, cu domiciliul in Bruxelles, se pare ca venise in tara pentru a-si petrece sarbatorile de Craciun.

In urma perchezitiei efectuate de politisti asupra suspectului au fost gasite mai multe pliculete care contin o substanta ce pare a fi drog. Aceasta urmeaza a fi expertizata. Individul a fost retinut si dus la sediul politiei pentru audieri. Alaturi de el, la audieri au fost dusi si alti doi tovarasi cu care si-a petrecut noaptea individul. Totodata, pistolul va fi expertizat balistic pentru a se afla cand si unde a fost folosit, dar si de unde provine acesta.

Pe facebook suspectul a pozat cu aceeasi arma

Pe pagina de socializare suspectul a postat fotografii cu el manuind aceeasi arma, dar si fotografii cu o alta arma.

Ramane de vazut ce vor stabili politistii in urma audierii.

Se incearca sa se stabileasca cum un minor in varsta de numai 17 ani sa detina o arma letala, dar si cum aceasta a fost introdusa in Romania si de unde a fost procurata.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

 Azi noapte, agentii unei firme de paza au observat intr-un club din Baia Mare un tanar care avea asupra lui o arma. Agentii de paza au luat arma, insa tanarul a reusit sa fuga. In urma sesizarii politistii au demarat activitatile specifice de cautare a tanarului.
In urma activitatilor efectuate, politistii l-au gasit si identificat pe tanarul banuit de comiterea faptei. Acesta are 17 ani si in acest moment este retinut la sediul politiei pentru audieri.
Arma letala cu care a intrat in club a fost ridicata de politisti in vederea expertizarii. De asemenea, politistii au mai ridicat in vederea expertizarii mai multe plicuri cu substanta, gasite asupra tanarului in momentul in care a fost depistat.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a tanarului si tragerea acestuia la raspundere penala.
ACTUALIZARE 3
Suspectul a fost retinut de procuror pentru 24 de ore urmand ca duminica sa fie prezenta in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

CITESTE STIREA PUBLICATA INITIAL:

EXCLUSIVITATE: TANAR PRINS DE UN AGENT QUICK PROTECT CU UN REVOLVER CU GLONT INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. POLITIA ESTE IN ALERTA MAXIMA (GALERIE FOTO)

Te-ar putea interesa si

Se anunță schimbări la vârful PMP Maramureș

Vasile Dale

VINE MOŞ NICOLAE: Jandarmii maramureşeni, cu daruri la o familie cu 14 copii din Ferneziu (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Urmărit în trafic peste 20 de km, bătut dar și cu mașina distrusă. Poveste halucinantă pe relația Crăciunești – Sîrbi – ACTUALIZARE

Vasile Dale

5 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.