Eveniment

COD PORTOCALIU: GOSPODARII INUNDATE LA GIULESTI SI TULGHIES. STANCI CAZUTE PE VALEA ROMANA

Pompierii sigheteni, împreună cu pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Giulești, acționeză în acest moment în localitatea Berbești, unde 9 gospodării sunt afectate de revărsarea râului Mara, în urma precipitațiilor abundente din ultimele 24 de ore. De asemenea, militarii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare acționează pentru evacuarea apei din subsolul unei locuințe în localitatea Tulgheș. Până în acest moment nu s-a impus evacuarea nici unei gospodării fiind afectate doar curțile sau subsolurile acestora.

Pompierii militari băimăreni, împreună cu reprezentanți ai primăriei, Poliției Locale și Ambient Urban, au îndepărtat o bucată de stâncă ce punea în pericol participanții la trafic pe DJ 183, în zona Valea Romană. În acest moment, în zonă se circulă pe o singură bandă.

Județul Maramureș se află sub incidența codului portocaliu de ploi de astăzi, 16.12, începând cu ora 00:00 și până la ora 14:00. Pompierii maramureșeni monitorizează situația din teritoriu și sunt gata să intervină atunci când situația o va impune.



Te-ar putea interesa si

AM DEPĂŞIT PRAGUL DE 300 DE DECESE: Bilanțul morților din cauza COVID-19 ajunge la 306

Vasile Dale

Record la Untold. Robbie Williams, aplaudat de 90.000 de oameni

Redactie

Au fost anunţaţi primii artişti la Neversea 2023

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult