BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV – LA VISEU DE SUS A INTRAT CU BOLIDUL DE LUX INTR-UN STALP DIN BETON. SOFERUL, FIU DE POLITST DE FRONTIERA, BEAT, CU PERMIS ANULAT A FUGIT (GALERIE FOTO/VIDEO)

Un accident grav de circulatie a avut loc astazi dimineata in jurul orei 6.00 pe raza orasului Viseu de Sus, pe drumu national 18.

Din primele informatii se pare ca soferul unui autoturism de lux inmatriculat in Germania din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un stalp din beton de la reteaua de energie electrica.

In urma impactului extrem de violent stalpul a fost pur si simplu rupt. Cei din masina se pare ca au fugit de la locul accidentului, mai putin soferul care, conform unor surse nu ar avea permis de conducere.



ACTUALIZARE

„Politistii au fost sesizati astazi dimineata despre producerea unui accident rutier pe DN18 in Viseu de Sus. In urma verificarilro s-a stabilit ca un tanar de 21 ani, conducea un autoturism si intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul directiei de mers, a parasit partea carosabila prin stanga si s-a izbit de un stalp de electricitate. Dupa accident, conducatorul auto a parasit locul faptei. A fost identificat in scurt timp de politisti si a fost testat cu aparatul etilotest. Acesta a indicat o valoare mai mare de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemeneea, politistii au constatat ca soferul avea permisul de conducere anulat” a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Sa mai spunem ca in urma accidentului un pasager in varsta de 30 ani, ranit in urma impactului, a beneficiat de ingrijiri medicale la Spitalul Viseu de Sus.

Pe numele soferului, fiul unui politist de frontiera pensionat in aceasta toamna, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infractiunilor de parasirea locului accidentului, condcuerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice, conducere fara permis si vatamare corporala din culpa. Se pare ca permisul i-a fost anulat dupa ce a fost prins de politisti conducand desi consumase bauturi alcoolice.

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI SILVICE: Transporturi ilegale de material lemnos sancţionate de poliţiştii din Sarasău

Vasile Dale

A ÎNCERCAT SĂ MINTĂ: Borșeanul care a fugit de poliție și a ”aterizat” cu mașina într-o curte nu avea permis de conducere

Vasile Dale

SIGHET – Ședința privind demiterea viceprimarului s-a amânat din lipsă de cvorum. Nu s-a prezentat la ședință niciun liberal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult