Recomandate

DNA: Avocat din Baroul Maramures trimis in judecata pentru complicitate la șantaj. AFLA CE A FACUT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților:
SAS IONUȚ-BOGDAN și LIBOTEAN ALINA PATRICEA, cu privire la comiterea infracțiunii de șantaj,
BLAGA EMIL, la data faptei avocat în cadrul Baroului Maramureș, cu privire la comiterea infracțiunii complicitate la șantaj. 

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:
În intervalul 21 decembrie 2016 – 16 martie 2017, inculpații Sas Ionuț Bogdan și Libotean Alina Patricea, beneficiind de ajutorul celui de-al treilea inculpat, au exercitat acte de violență fizică asupra unei persoane (parte vătămată) și au amenințat-o cu divulgarea unei împrejurări care i-ar fi afectat imaginea în fața familiei și la locul de muncă.

Inculpații au procedat în această manieră cu scopul de a constrânge persoana respectivă la plata unei sume de 20.000 de euro, lucru pe care aceasta l-a și făcut în data de 16 martie 2017, când s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.



În același context, inculpatul Blaga Emil, în calitatea menționată mai sus, deși a cunoscut că inculpații au obținut consimțământul părții vătămate prin violențe și amenințări, a procedat la întocmirea unei convenții din care rezulta că, în schimbul celor 20.000 euro, nu se vor mai exercita amenințări asupra persoanei respective.

Dosarul a fost trimis spre judecare Curții de Apel Timișoara.

Te-ar putea interesa si

FOTO / ACTUALIZARE: Foc la acoperişul unei case din Dumbrăviţa

Redactie

FOTO EXCLUSIV: El este tânărul care a ucis-o pe tânăra de 18 ani, mamă a doi copilași. După crimă, suspectul a trimis un mesaj mamei tinerei

Redactie

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: O casă de pe strada Progresului a luat foc. Pompierii solicitaţi din nou la aceeaşi casă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult