BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENTE: PATRU PERSOANE RANITE IN PASUL PRISLOP PE DN18. ACCIDENT SI LA SATULUNG PE DN1C (FOTO – ACTUALIZARE)

Un grav accident de circulatie s-a produs azi noapte pe drumul national 18 in zona Pasului Prislop din Borsa, la limita dintre judetele Maramures si Suceava.

Din primele informatii se pare ca in accident a fost implicat un singur autovehicul, iar patru persoane au suferit leziuni corporale.

Victimele au fost preluate de echipajele SMURD si AMBULANTA. La fata locului au intervenit si pompierii, dar si echipaje ale Politiei.

ACTUALIZARE: Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum – cauza unui accident rutier cu patru victime

Azi-noapte, la ora 02.00, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N.18, Pasul Prislop. Un bucureştean de 30 de ani, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum  şi într-o curbă periculoasă la dreapta a intrat în derapaj, a părăsit partea carosabilă prin stânga şi s-a răsturnat pe plafon în albia râului Fântânele.

În urma impactului, conducătorul auto şi trei pasageri din autoturism au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Borşa. Toţi au rămas internaţi sub supraveghere medicală.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările.

SATULUNG

Un alt accident rutier a avut loc in urma cu putin timp pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej, pe raza localitatii Satulung.

Din primele informatii se pare ca soferul unui autoturism a iesit de pe sosea si s-a oprit intr-un sant de beton din dreapta directiei de mers.

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Al 18-lea decedat de la începutul războiului – Un ucrainean găsit mort în albia râului Tisa

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent între în Jeep și un BMW la Borșa. Două victime

Vasile Dale

EXCLUSIV: INCREDIBILĂ BĂTAIE DE JOC: Au transportat cadavrul bebelușului mort pe Pirită cu mașina Poliției de la Ordine Publică!!! Află toate explicațiile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.