BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

BORSA SALBATICA: BUTANENII NE-AU SPART CASA CU PIETRELE APOI AU INTRAT CU MASINA DE TEREN IN MASINA NOASTRA. NICIO MASURA LUATA

Continuam seria dezvaluirilor din Borsa si a lucrurilor necurate petrecute in micutul orasel de la poalele Pietrosului. Totul in speranta ca incet-incet lucrurile se vor linisti in zona, iar turistii nu vor mai fi nevoiti sa isi faca griji pentru siguranta lor cand vor ajunge in acea zona superba a judetului.

O alta scrisoare am primit-o din partea unui borsean care sustine ca de aproape noua luni de zile, in ciuda plangerilor existente la politie, barbatul care ar fi atentat la viata lui dar si a familiei ar conduce vehicule fara sa ii pese de politie, chiar daca nu detine permis de conducere. Mai mult, masinile pe care le-ar conduce nici macar nu ar fi inmatriculate.

„Si cu mine au avut treaba cei din clanul Butanu. Au trecut 9 luni de cand am facut plangeri la Politia Borsa dar inca niciun raspuns, nicio masura. Mi-au spart casa aruncand cu pietre in seara respectiva. Am iesit la scurt timp cu fratele meu in oras sa aflam cine a fost. L-am vazut pe Claudiu Butanu la volanul unui Nissan Patrol neinmatriculat. El nu detine permis de conducere. Cand ne-a vazut a demarat in tromba si a intrat cu Nissan in partea dreapta a masinii noastre. Apoi a fugit. Am sunat la 112, politia a venit si ne-a zis ca o sa il caute. Am cerut filmarile de pe camerele de supraveghere, insa mi s-a spus ca nu au functionat. Curios. Totul s-a intamplat in zona Gura Repezii, la un kilometru de benzinaria aia unde s-au intamplat atatea lucruri grave.



Dupa cateva ore a venit politia acasa la mama si a intrebat-o ce s-a intamplat. Ea le-a explicat ca dormeau toti cand deodata a plouat cu pietre pe casa noastra. Politistii i-au spus ca nu prea au ce sa faca pentru ca poarta de la curte era deschisa si in zona este drum public. Ce ar trebui sa facem? Sa ne legam portile cu lanturi?

L-am inregistrat pe telefon pe Claudiu Butanu cand mi-a recunoscut ca el a fost. Mi-a spus ca era baut si ca o sa imi plateasca distrugerile. Ei bine, pana acum nimic. Eu inca sper sa ni se faca dreptate iar cei vinovati sa plateasca” ne-a povestit Catalin Danci.

CITESTE SI:

A SCAPAT ARUNCANDU-SE IN RAUL INGHETAT: A FOST SNOPIT IN BATAIE IN FATA UPU A SPITALULUI BORSA (EXCLUSIV)

CITESTE SI:

EXCLUSIVITATE – BORSA SALBATICA: I-A RUPT MAXILARUL LOVINDU-L CU O STICLA DE CHIVAS REGAL (FOTO/VIDEO SOCANT – ACTUALIZARE)

CITESTE SI:

BORSA, VESTUL SALBATIC: SNOPITI IN BATAIE IN UNITATEA PRIMIRE-URGENTE A SPITALULUI DE RECUPERARE BORSA SUB PRIVIRILE POLITISTILOR SI A MEDICILOR

CITESTE SI:

CA-N VESTUL SALBATIC: DOI TINERI DIN BORSA LOVITI IN CAP CU O ȚAPÍNĂ DE 6 INDIVIZI INTR-O BENZINARIE DIN ORAS (GALERIE FOTO SOCANTA/VIDEO – ACTUALIZARE)

CITESTE SI:

MAGISTRATII AU DECIS: DUPA CE AU LOVIT CU TAPITA, TREI DIN MEMBRII CLANULUI BUTANU AU FOST TRIMISI DUPA GRATII (FOTO/VIDEO ULTIMUL CHEF)

CITESTE SI:

SOC SI GROAZA LA BORSA: TANAR LOVIT CU STICLA-N CAP SI SNOPIT IN BATAIE INTR-O BENZINARIE DIN CENTRU (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

CITESTE SI:

DREPT LA REPLICA: „SOTUL EI SI ALTI TREI INDIVIZI M-AU BATUT CU BATE SI LEVIERE”, SUSTINE GREC NICOARA

Te-ar putea interesa si

VIDEO. Ce rușine pe sătmăreni! Cicliștii de la Turul României au căzut pe ”capete” din cauza gropilor de pe drumul județean Satu Mare – Ardusat

Vasile Dale

FOTO: Somn uriaş pescuit din Someş, la Ulmeni

Redactie

FOTO/VIDEO: Haos pe șoselele județului. Blocaj pe DN18B. Cel mai rău se circulă prin Baia Mare

Vasile Dale

22 mesaje

Daniel februarie 11, 2018 at 3:37 pm

Da asa zisul Catalin Danci zis porcu …se stie cand a furat autoturismulu lui pericol din fata casei si a mers la braconaj la bucovina si a fost prins si a abandonat autoturismul cu 3 femele si 2 masculi din rasa cerb carpatin si dupa 2 zile a mers la bucovina si a dat foc la posturile paznicilor de vanatoare si apoi si la borșa la autoturismele unor politisti le-a incendiat si a avut percheziție pentru ca detine arme nelegal …. El acuma se victimizeaza pentru ce ca ia fost sparta masina .. dar dansul la cate mașini a distrus si cate a incendiat stie cineva…. Oare ce se intampla in borsa asta …?? Nu stie nimeni speram sa aflam !!!

Raspunde
Porcu in pușcărie februarie 11, 2018 at 5:53 pm

Da asa zisul Catalin Danci zis porcu …se stie cand a furat autoturismulu lui pericol din fata casei si a mers la braconaj la bucovina si a fost prins si a abandonat autoturismul cu 3 femele si 2 masculi din rasa cerb carpatin si dupa 2 zile a mers la bucovina si a dat foc la posturile paznicilor de vanatoare si apoi si la borșa la autoturismele unor politisti le-a incendiat si a avut percheziție pentru ca detine arme nelegal …. El acuma se victimizeaza pentru ce ca ia fost sparta masina .. dar dansul la cate mașini a distrus si cate a incendiat stie cineva…. Oare ce se intampla in borsa asta …?? Nu stie nimeni speram s

Raspunde
catalin danci februarie 11, 2018 at 8:41 pm

chiar nu ma intereseaza ce ziceti voi! aicea toti sunteti tari la scris vb fata in ft ce s zic eu…. voi stiti mai bn ce ati facut dar deocamdata va urez multa sanatata si sa imi fac schiuri din c.. r… u…c…i…. le mamelor voastre. o seara faina :))))

Raspunde
Vox highline februarie 12, 2018 at 3:36 am

stai linistit ca maine ,sau poimaine Porcule or merge multi si se vor pisa pe crucea ta si se vor caca pe groapa ta. gunoi ce esti,ma fraiere fa-o in parte daca ai tupeu,de ce mergi si dai foc noaptea la masini,sper ca ,cu mainile alea cu care dai foc sa ti le taie Stoica ,sa de-a dumnezeu in asa fel cand i merge la baie sa ai nevoie de careva sa te ajute.

Raspunde
Godin februarie 12, 2018 at 9:59 pm

Baaa..el nu e papagal

……E peruș

Raspunde
Săgeata ieftină februarie 12, 2018 at 10:43 pm

Mai Săgeata ieftină învață sa te comporți și nu te mai victimiza , tu nici nu sti sa citești , tu nu ai permis deloc ( ai 2 clase ca trenul și ai uitat și de alea ) nu ai avut asigurare in viața ta pe buda aia de mașina , ai dat foc la mașinile polistilor din oraș , ai terorizat oameni fără putere , ai făcut ce ai vrut ca ți-ai dat seama ca oameni au avut ce pierde , dar tu ești un pilea p..li, i-ai dat foc la Raba lui Toader de pe Pietroasa , sub comanda lui Grasu , ca sa își retragă plângerea pentru ca i-ați furat Pești din bazine la om ducucitilor , ai grija ,, porcule “ ca toate se termina , ți-a tăia cineva craca de sub picioare la fel cum au făcut butaneni , cine știe poate te ascunde cineva undeva și nu o sa știe nimeni moartea ta , l-ați bătut 15 oameni pe un băiat pe podul din gura repezi , ați mers la cofeni acasă 30 de blocari toți pregătiți sa va dați viața pentru șeful vostru , dar poate vi se termina intr-o zi urat de tot , ca ceva trebuie sa se întâmple in cele din urma , oricum tu nu dormi bine in pat , plus ca nu ai , dar ii ok și așa jegule

Raspunde
catalin danci februarie 13, 2018 at 10:32 am

:))))) ce dragut!!!
:))))))))))))))))))))))

Raspunde
glont glont februarie 13, 2018 at 3:34 am

Ma fratilor cine i sefu la jegurile astea,ca trebe pregatit cate un glont pentru fiecare cu numele scris pe el.sa te manance cacerul de jeg ce esti si de rebut al societati.ar trebui spanzurat si agatat de limba in intersectie.of cum ti se aduna cat mai multa lume ca sa ti-o dea.sau ar fi mai bine sa i dam si noi foc la bujda lui masa.

Raspunde
Baia mare februarie 14, 2018 at 12:19 am

Ar fi o ideie buna, merita jafu asta.

Raspunde
catalin danci februarie 13, 2018 at 10:29 am

dintre toti zmeii astia ce comentati de rau aveti tupeu unu sa va dati numele!?
:)))))))))
Logic… Nu.
Ori cum se stie cine comenteaza jegurile… vi sau dus frati la puscarie si verisori si acuma suferiti eu ce sa va fac…. si care cat mai multa lume:))) diskoteca si mai care ati ramas ala ce taie calul cu drujba fiti seriosi :))))

Raspunde
nu are cum februarie 14, 2018 at 5:54 pm

ce va tot luati de porcu.
cu ce e el de vina ca are 30 de ani si nici o realizare,nici un ban pe langa el si nici un viitor.

Raspunde
Discoteca sageata februarie 17, 2018 at 11:36 am

Dc nu va dati numele astia care sunteti asa tari in spatele calculatorului. Curand o sa aflam de la ce adresa s-a trimis comentariile si apoi iar urla pompieriii :)))))

Raspunde
1 2

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult