BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

LA LIMITA RABDARII: BORSA – ORASUL IN CARE TI-E FRICA SA IESI ZIUA PE STRADA. CE FAC AUTORITATILE? ABSOLUT NIMIC (FOTO/VIDEO)

In ultimele saptamani v-am prezentat pe acest site nenumarate cazuri ce s-au petrecut in orasul maramuresean Borsa. Violenta extrema. Oameni terorizati pur si simplu de niste indivizi care se cred cei mai mari si cei mai tari. Indivizi pentru ca bunul simt nu a existat niciodata. Indivizi pentru care legea este ceva abstract. Indivizi carora pur si simplu „li se rupe” de politie, jandarmi sau oricine altcineva.

In cele ce urmeaza va prezentam integral o scrisoare emotionanta publicata de tanarul batut cu bestialitate aseara, in timp ce era cu prietenii intr-un local din Borsa. Batut de un individ care are la activ nenumarate dosare penale, un individ care este suspectat ca dupa ce si-a batut iubita cu bestialitate, ar fi dat foc sediului firmei in care lucra aceasta. Un individ care este suspectat ca ar fi dat foc mai multor autoturisme ai caror proprietari lucreaza sau au lucrat in POLITIE.

Numele lui: Ilie Gherlan, cunoscut sub porecla de “Colt Alb” (foto). Un individ care pur si simplu nu prea are ce cauta pe strazile unui oras in care sunt asteptati mii de turisti in fiecare zi. Turisti care acum fug mancand pamantul si care nici nu mai vor sa stie unde se afla localitatea BORSA, in Maramures.



A facut o fapta buna, a sfarsit pe patul de spital

„Vă salut dragi borseni. Nu știu câți dintre voi mă cunosc, de pe facebook sau din viața reală. In mod normal nu prea postez imagini sau informații despre mine însă anumite circumstanțe mă obligă să o fac. După cum știți seara trecută am fost victima unei agresiuni. Cu toții va întrebați cum a fost posibil.

In jur de ora 19:00 am trecut pe lângă BCR. Am auzit niște țipete de la o femeie. M-am oprit su an observat că o doamnă a alunecat pe gheață si si-a fracturat piciorul. Am mai chemat un coleg de la Salvamont si am mers la ea să o ajutăm. Am luat-o pe sus, am urcat-o in mașina unei prietene si am trimis-o la spital. Toate bune, saraca femeie, am mers cu colegul meu la un ceai la Luca. Dupa un timp intra individul (Colț alb), ne salută, dau mâna cu el si fara nici un motiv a început sa mă amenințe cu moartea, invocând diverse motive banale. Am incercat sa discut cu el civilizat dar nici o șansă. M-a lovit cu pumnul direct in față in cel mai laș si mișelesc mod posibil.

Despre mine

Am aproape 35 de ani. Niciodată de când locuiesc in Borsa nu am dat o palmă cuvia. Întotdeauna am evitat conflictele si mi-am vazut de treaba mea. De ani de zile mă implic in comunitate, am organizat campani de ecologizare cu sute voluntari, am fost voluntar SMURD un an de zile, de aproape 4 ani sunt salvator montan, am salvat si ajutat împreună cu colegii mei zeci de oameni si nu doar pe munte. Întotdeauna mi-am rezolvat conflicte prin dialog cu orice persoană pe care am suparat-o sau am deranjat o si invers.

Incerc prin ceea ce fac sa creez un model social demn de urmat noua generație care vine dar si pentru copii mei. Imi doresc ca ei să crească intr-un oraș liniștit si civilizat.
Se pare însă că o mână de oameni nu doresc acest lucru. Au nevoie ca voi sa traiti in teroare ca sa-si satisfacă nevoia de putere si importanță in societate. In timp ce scriu aceste rânduri sint in spital sub supraveghere medicală. Copii mă suna si nu inteleg de ce nu am ajuns aseara acasa si de ce nu le-am dus dimineață la scoală. Asta e realitatea mea acum.

Concluzia.

Am stat linistit toată viața si mi-am vazut de treaba mea. Am crezut ca e deajuns si nu o sa am probleme cu nimeni. M-am înșelat. Azi am fost eu, mâine urmați voi , copii vostrii, fratii voștri si părinții vostrii. Întrebarea mea este. Ce facem? Ne așteptăm randul? Sau începem sa ne implicam. O sa am o discuție cu domnul primar si o sa-i propun un proiect la nivel de oras pentru a scapa odata pentru totdeauna de teroarea la care suntem supuși.

Pentru asta trebuie sa ne implicam cu toții. Cum ? O sa va aduc la cunostinta cat mai curând” a scris Sorin Apostol.

Ce spune politia?

„Aseară, la ora 20.45, personalul medical din cadrul Spitalului Borşa a sesizat poliţia că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 34 de ani, din oraş, rănit în urma unei agresiuni. Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că acesta ar fi fost ameninţat şi lovit de către un alt borşean, de 39 de ani, în timp ce se afla într-un local public.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus. Bărbatul a rămas internat sub supraveghere medicală” se precizeaza intr-un comunicat IPJ Maramures.

BORSA SALBATICA – EXCLUSIV: TANAR BATUT CU PUMNII INTR-UN LOCAL DIN BORSA DE „COLT ALB” (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

SOCANT – Clipe de coșmar pentru o femeie din Borșa. A fost bătută la serviciu de fostul iubit (VIDEO)

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO – Accident între o mașină și o căruță. Mai multe persoane au ajuns la spital în Ajun de Anul Nou

Vasile Dale

DOLIU LA FC PRIETENIA BAIA MARE: Avocatul Tavi Cioltea – ”Bunicu” s-a stins din viață la 70 ani

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Accident teribil între Cicârlău şi Buşag. O persoană inconştientă (actualizare)

Redactie

11 mesaje

Pfff februarie 18, 2018 at 6:51 pm

Cel mai mare sarac

Raspunde
1 2

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult