BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

LA LIMITA RABDARII: BORSA – ORASUL IN CARE TI-E FRICA SA IESI ZIUA PE STRADA. CE FAC AUTORITATILE? ABSOLUT NIMIC (FOTO/VIDEO)

In ultimele saptamani v-am prezentat pe acest site nenumarate cazuri ce s-au petrecut in orasul maramuresean Borsa. Violenta extrema. Oameni terorizati pur si simplu de niste indivizi care se cred cei mai mari si cei mai tari. Indivizi pentru ca bunul simt nu a existat niciodata. Indivizi pentru care legea este ceva abstract. Indivizi carora pur si simplu „li se rupe” de politie, jandarmi sau oricine altcineva.

In cele ce urmeaza va prezentam integral o scrisoare emotionanta publicata de tanarul batut cu bestialitate aseara, in timp ce era cu prietenii intr-un local din Borsa. Batut de un individ care are la activ nenumarate dosare penale, un individ care este suspectat ca dupa ce si-a batut iubita cu bestialitate, ar fi dat foc sediului firmei in care lucra aceasta. Un individ care este suspectat ca ar fi dat foc mai multor autoturisme ai caror proprietari lucreaza sau au lucrat in POLITIE.

Numele lui: Ilie Gherlan, cunoscut sub porecla de “Colt Alb” (foto). Un individ care pur si simplu nu prea are ce cauta pe strazile unui oras in care sunt asteptati mii de turisti in fiecare zi. Turisti care acum fug mancand pamantul si care nici nu mai vor sa stie unde se afla localitatea BORSA, in Maramures.

A facut o fapta buna, a sfarsit pe patul de spital

„Vă salut dragi borseni. Nu știu câți dintre voi mă cunosc, de pe facebook sau din viața reală. In mod normal nu prea postez imagini sau informații despre mine însă anumite circumstanțe mă obligă să o fac. După cum știți seara trecută am fost victima unei agresiuni. Cu toții va întrebați cum a fost posibil.

In jur de ora 19:00 am trecut pe lângă BCR. Am auzit niște țipete de la o femeie. M-am oprit su an observat că o doamnă a alunecat pe gheață si si-a fracturat piciorul. Am mai chemat un coleg de la Salvamont si am mers la ea să o ajutăm. Am luat-o pe sus, am urcat-o in mașina unei prietene si am trimis-o la spital. Toate bune, saraca femeie, am mers cu colegul meu la un ceai la Luca. Dupa un timp intra individul (Colț alb), ne salută, dau mâna cu el si fara nici un motiv a început sa mă amenințe cu moartea, invocând diverse motive banale. Am incercat sa discut cu el civilizat dar nici o șansă. M-a lovit cu pumnul direct in față in cel mai laș si mișelesc mod posibil.

Despre mine

Am aproape 35 de ani. Niciodată de când locuiesc in Borsa nu am dat o palmă cuvia. Întotdeauna am evitat conflictele si mi-am vazut de treaba mea. De ani de zile mă implic in comunitate, am organizat campani de ecologizare cu sute voluntari, am fost voluntar SMURD un an de zile, de aproape 4 ani sunt salvator montan, am salvat si ajutat împreună cu colegii mei zeci de oameni si nu doar pe munte. Întotdeauna mi-am rezolvat conflicte prin dialog cu orice persoană pe care am suparat-o sau am deranjat o si invers.

Incerc prin ceea ce fac sa creez un model social demn de urmat noua generație care vine dar si pentru copii mei. Imi doresc ca ei să crească intr-un oraș liniștit si civilizat.
Se pare însă că o mână de oameni nu doresc acest lucru. Au nevoie ca voi sa traiti in teroare ca sa-si satisfacă nevoia de putere si importanță in societate. In timp ce scriu aceste rânduri sint in spital sub supraveghere medicală. Copii mă suna si nu inteleg de ce nu am ajuns aseara acasa si de ce nu le-am dus dimineață la scoală. Asta e realitatea mea acum.

Concluzia.

Am stat linistit toată viața si mi-am vazut de treaba mea. Am crezut ca e deajuns si nu o sa am probleme cu nimeni. M-am înșelat. Azi am fost eu, mâine urmați voi , copii vostrii, fratii voștri si părinții vostrii. Întrebarea mea este. Ce facem? Ne așteptăm randul? Sau începem sa ne implicam. O sa am o discuție cu domnul primar si o sa-i propun un proiect la nivel de oras pentru a scapa odata pentru totdeauna de teroarea la care suntem supuși.

Pentru asta trebuie sa ne implicam cu toții. Cum ? O sa va aduc la cunostinta cat mai curând” a scris Sorin Apostol.

Ce spune politia?

„Aseară, la ora 20.45, personalul medical din cadrul Spitalului Borşa a sesizat poliţia că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 34 de ani, din oraş, rănit în urma unei agresiuni. Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că acesta ar fi fost ameninţat şi lovit de către un alt borşean, de 39 de ani, în timp ce se afla într-un local public.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus. Bărbatul a rămas internat sub supraveghere medicală” se precizeaza intr-un comunicat IPJ Maramures.

BORSA SALBATICA – EXCLUSIV: TANAR BATUT CU PUMNII INTR-UN LOCAL DIN BORSA DE „COLT ALB” (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

SOCANT – Clipe de coșmar pentru o femeie din Borșa. A fost bătută la serviciu de fostul iubit (VIDEO)

Te-ar putea interesa si

24 IANUARIE 2024 – Zi nelucrătoare la S.C. VITAL S.A. Se vor asigura servicii de permanență!

Vasile Dale

FOTO – O ucraineană care a fugit de bombardamente s-a prăbușit sub ochii fiului ei când a ajuns la Sighet, după patru zile de drum

Vasile Dale

ACŢIUNEA FOC DE ARTIFICII CONTINUĂ: Sighetean prins în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să vândă ilegal artificii

Vasile Dale

11 mesaje

vice-Primarul remus, Botezanu si Mandruleanu februarie 14, 2018 at 1:36 pm

vice-Primarul remus, Botezanu si Mandruleanu
Ei ii conduc pe „blocari”.Ei doar executa,stie tot satul

Raspunde
Jupi februarie 14, 2018 at 1:41 pm

Nu exagerați chiar în halul ăsta cu știrile voastre,Cum sa nu ieși pe strada nu are nimeni treaba cu nimeni poți sa mergi unde vrei și când vrei astea sunt baliverne ca sa denigrati orașul ,sunt și evenimente mai neplăcute astai drept ca și în orice oraș din tara asta

Raspunde
Petre N februarie 14, 2018 at 3:34 pm

Domnul Sorin, un cetatean exemplu al orasului Borsa, un om cu bun simt, cu care am avut ocazia sa colaborez de cateva ori si nu am decat cuvinte de lauda.

Politia din Borsa este o rusine, dar este de inteles ca o data ce ai intrat intr-un joc murdar nu mai poti iesi, politistii din Borsa sunt niste marionete dirijate de mai multe persoane din Borsa, acestia au fost si amenintati cu arma, chiar in sectia de Politie deaorece au facut „greseli”. Sunt vanduti, toti trebuie exclusi din Politie (de la conducere, pana la cel ce sterge pe jos) si adusi oameni noi, din alte judete care sa isi faca meseria nu sa tremure in fata amenintarilor cu arma in mana sau sa tremure de nerabdare in fata pungilor si a mitei primite de anumiti borseni.

Despre acest Colt Alb, stie toata lumea. Este un om fara ocupatie, care a incendiat, batut si amenintat oameni toata viata lui. Este o rusine a comunitatii.

Sper sa se faca dreptate si sa ajunga la inchisoare pentru cel putin 20 de ani pentru toate dosarele existente pe care acesta le are.

Raspunde
Vasi font februarie 14, 2018 at 5:17 pm

Din păcate justiția doarme.dosarul trebuie trimis la Cluj Sorin Apostol,la Viseu știe bine toată lumea cum se judecă.fratilor hai sa ne mobilizăm,să facem o petitie semnată de un număr foarte mare de oameni. în care să precizăm că dorim sa intre unJudecător din alt judet în care să ia la purificat toate dosarele care nu sunt înainte la judecată pentru că toate au același răspuns (lipsa de probe).iar cei vinovați să fie trași la răspundere.inclusiv cei care au ieșit în pensie cu cativa ani in urma.

Raspunde
ADEVARUL februarie 14, 2018 at 5:52 pm

nu dati vine toata pe colt alb,ca nu face nimeni de capul lui cand nu are bani.a fost trimis de cineva,asta e clar,daca pica are spate.cine ii da de baut il si trimite la inaintare.e clar
si el nu poate fi acuzat de toate chestiile,deoarece au fost banda organizata ,mult mai grav, nu trebuie sa scape nici unul dintre ei

Raspunde
Adevar februarie 14, 2018 at 9:06 pm

Incepand cu comandantul politiei Borsa Mihali Stefan este implicat si el i sustine pe gunoaiele societati si pe cei fara permis de conducere vecini cu el. Ar trebui ca un procuror sa vada cu cine se intalneste comandantul dupa fiecare altercatie ??? Stie toata lume cine sunt personalitatile orasului . Bravo Sorin apostol

Raspunde
Revoltător februarie 14, 2018 at 10:05 pm

Domnilor urmează patroana localului SA NU UITAȚI ACEASTA O SA AIBĂ PROBLEME CU GAȘCA LUI COLTU , probabil ar fi vrut sa nu se împărtășească camerele , dar poliția doarme nu umbla la el ii da pace sa stea liniștit țopăul

Raspunde
MI-E FRICĂ! februarie 14, 2018 at 11:11 pm

Oare după Sorin Apostol cine urmează? :-)))

Raspunde
Nu contează februarie 15, 2018 at 11:03 am

Îmi pare rău pentru Sorin…. Chiar e băiat bun…Nu merita asta…

Raspunde
Ioan februarie 16, 2018 at 9:04 am

Din pacat pana ce nu ii ia pe acesti indivizi tot de astea o sa se intample…
Si trebuie SA INTELEGEM, nu politia este de vina neaparat, ei intocmesc dosarele, de acolo procuratura se ocupa, deci legile si cei de acolo sunt prea blanzi si nu vad si nu ii intereseaza ce se intampla, probabil daca noi am face galagie un pic mai mare, sa se auda pana la ei… Politia le ia declaratie si “numai bine”, nu au ei dreptul sa ii aresteze sau alte lucruri… CEI DE LA PARCHET!
Probabil ne referim ca nu este politia la momentul potrivit sa intervina direct cand sunt astfel de scene, dar din pacate nu pot sa intuiasca cand si cum se intampla….
Deci cum zicea Sorin, care este un om deosebit si sunt multi ca si el, in aceiasi situatie trebuie sa se adune si sa luam masuri
Pe acestia ori ii inchide, ori dragilor trebuie sa ne facem noi dreptate si sa ii nimicim cate unul pe rand, sa le fie frica sa iasa din casa, sa nu stie ce “ozn” ii loveste….

Raspunde
1 2

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.