BREAKING NEWSRecomandate

IMPACT TERIBIL IN ILBA: DOUA MASINI IMPLICATE, UNA RASTURNATA, DOUA PERSOANE RANITE

Un accident de circulatie s-a petrecut in aceasta seara pe drumul national 1 C Baia Mare – Satu Mare, pe raza localitatii Ilba.

Din primele informatii se pare ca in eveniment au fost implicate doua autoturisme, dintre care unul este rasturnat.

In urma impactului doua persoane au suferit vatamari corporale. La fata locului intervin echipajele pompierilor militari, echipajele SMURD, Ambulanta si ale Politiei.



Actualizare: Poliţiştii au intervenit pe DN1C, la un accident de circulaţie cu trei victime

Ieri după-amiază, la ora 18.20 poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N. 1C, pe raza localităţii Ilba. Un băimărean de 35 ani care conducea un autoturism dinspre Satu Mare spre Baia Mare, nu a redus viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar de un băimărean de 45 de ani, pe care l-a proiectat în şanţ.

În urma impactului, conducătorul auto din maşina acroşată, o pasageră de 45 de ani şi o fetiţă de 6 ani, din aceeaşi maşină, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital. Aceştia nu au necesitat internarea.

pCercetările efectuate de poliţişti au relevat că autoturismul condus de băimăreanul de 35 de ani avea expirată inspecţia tehnică periodică şi că în momentul producerii accidentului conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În zona producerii accidentului traficul rutier a fost restricționat pe o bandă aproximativ 30 de minute, până la finalizarea cercetării la fața locului și a degajării autovehiculelor avariate.
Cercetările în cauză continuă, urmând a se propune măsuri legale.

foto @arhiva

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accident la Șomcuta Mare. S-a oprit în același gard în care un șofer moldovean s-a oprit ieri dimineață

Vasile Dale

Horia Chiş, arestat preventiv. Psiholoaga, pusă sub control judiciar

Vasile Dale

SURSE, DIN SCENARIU ROȘU – PANDEMIE COVID-19 DE WEEKEND: Nunta unui ofițer ISU din Vișeu de Jos ținută la Vișeu de Sus (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult