Eveniment

PERCHEZIŢII: Petarde, trofee de cerb, colţi de mistreţ şi capcane găsite la locuinţa unui tânăr de 19 ani din Petrova

Petarde, o capcană folosită la capturarea animalelor sălbatice şi mai multe trofee au fost ridicate ieri de poliţişti în urma unei percheziţii la locuinţa unei persoane cercetată pentru comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

Ieri, 21 februarie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza comunei Petrova. Activităţile au vizat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi efectuarea fără drept de orice operaţiuni cu articole pirotehnice.

În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe petarde de diferite mărci şi dimensiuni, o capcană metalică folosită la capturarea, fără drept, a animalelor sălbatice, două trofee de cerb carpatin, un trofeu de căprior şi şase colţi de mistreţi.

La activitate au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Te-ar putea interesa si

PORTRET DE JANDARM: Astăzi, sg.maj. Muscan Alexandru, cel care a salvat o femeie dintr-un incendiu izbucnit în decembrie 2020

Redactie

FOTO: TIR răsturnat pe câmp, două victime

Redactie

ARESTAT PREVENTIV: Un bărbat din Seini a sechestrat, agresat şi tâlhărit trei „amici” de pahar

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult