BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

TRAGEDIE LA SATULUNG: UN COPILAS DE 14 ANI S-A SPANZURAT. MOTIVUL ESTE HALUCINANT (PREMIERA)

Caz socant in comuna Satulung. Un copil in varsta de 14 ani si-a luat viata dupa ce unul dintre parinti i-ar fi luat telefonul mobil. 

Baiatul, care locuia cu unul dintre parinti in Ileanda, judetul Salaj, i-ar fi spus ca merge la celalalt parinte pentru a-si lua viata. Se pare ca nu a fost crezut.

Aseara baiatul a fost gasit de celalalt parinte intr-o lemnarie spanzurat cu un fir de la o motocositoare. Imediat s-a cerut ajutor la 112. Medicii de la Ambulanta sositi la fata locului au efectuat menevrele de resuscitare si l-au transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Din pacate, la cateva ore, minorul a decedat.

„Politistii au deschis o ancheta si desfasoara cercetari cu privire la cauzele si imprejurarile in care a decedat baiatul” a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Te-ar putea interesa si

Polițistul de frontieră prins în flagrant la Sighet luând mită a fost condamnat definitiv. 3,8 ani închisoare cu executare

Vasile Dale

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN DANEMARCA: Reţea de hoţi români, anihilată de poliţiştii din Copenhaga. Biciclete și obiecte furate în valoare de milioane de coroane daneze (FOTO)

Vasile Dale

Doi tineri reținuți de polițiștii băimăreni după ce au furat mai multe camere de supraveghere. Unul a fost arestat preventiv

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.